ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Eylül 2014 Pazartesi 16:00

Mekana bağlılık dönemi bitiyor

Mekana bağlılık dönemi bitiyor

İletişimde mekâna bağlılık dönemi sona erdi.


Günümüzün çalışma koşulları, zaman ve mekândan bağımsız çalışmayı zorunlu kılıyor. Mobil cihazlardaki ve internet erişimindeki hızlı gelişmelerle birlikte masaüstü bilgisayarlardan ulaşılan uygulamalara artık mobil cihazlardan da erişilebiliyor. Bu durum, iş modellerini ve çalışma  alışkanlıklarını değiştiriyor ve mobilitenin önemini ortaya çıkarıyor. Mobilite olanakları, hız ve esneklik anlamında önemli avantajlar sunuyor. Kurumlar, bu imkânlar sayesinde maliyet ve zaman açısından büyük tasarruflar sağlayabiliyor ve kendi işlerine odaklanabiliyorlar. Teknoloji ve iletişim alanındaki 170 senelik deneyimi ile kurumların tüm iletişim gereksinimlerini tek bir platform üzerinden sağlayan Unify, mevcut altyapılara en uygun çözümleri ile de gereksiz maliyetlerin önüne geçilmesini sağlıyor. 

İletişimde günümüzün normali: Ofisiniz bulunduğunuz yer

Çalışanların evde veya seyahat esnasında daha üretken olabilmeleri için mobiliteye gereksinim duyduklarını belirten Unify Türkiye Ülke Müdürü Erda Tütüncüoğlu, “Çalışanlar, eskiye oranla artık daha mobil. Özellikle farklı il ya da ülkelerde ofisleri, bayileri bulunan firmaların çalışanları, sık aralıklarla seyahate çıkıyor. Ayıca ofiste belirli günlerde mesai yapan çalışan sayısı hızla artıyor. Bu yeni çalışma modelinde çalışanlar, veriye mekândan bağımsız erişmek, iletişimi ise esnek bir şekilde sağlamak istiyorlar. Artık kullanıcılar, bulundukları her yerden iletişime geçebildikleri için mekâna bağlı değiller. Ofis dışındayken ofis masasına gelen çağrıları cevaplayabilmek, e-postalara erişmek ve bilgi aktarımında bulunmak günümüzün normalleri arasında.” diyor.

Tümleşik iletişim ve mobilite lüks mü, zorunluluk mu?

Kurumsal mobilite vizyonlarının karar alma süreçlerini hızlandırdığını ve ekip çalışmasının olumlu çıktılarını artırdığını söyleyen Tütüncüoğlu, kullanıcıların bulunulan yerden bağımsız ve sorunsuz bir erişim deneyimini yaşamalarının önemine dikkat çekiyor: “Kurumlar, mekân ve uzaklık gibi verimliliğin önündeki engelleri aşmak istiyor ve coğrafi olarak dağılmış ekiplerinin etkin ve uyumlu bir şekilde çalışmalarını sağlamak istiyorlar. Dolayısıyla herhangi bir cihazdan, her yerde ve her zaman iletişim deneyimini en üst seviyede gerçekleştirmek artık bir zorunluluk. Değişik kanallardan gelen e-mail, ses, sosyal medya, chat gibi tüm iletişim kanallarını tek taban altında birleştirmek için yazılım tabanlı çözümler geliştiriyoruz. Müşteri memnuniyetini esas alan çözümlerimiz, esnekliği ve kademeli geçişi mümkün kılarak şirketlerin mevcut yatırımlarını korumalarını mümkün kılıyor.”



ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER