ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Aralık 2014 Perşembe 13:40

LG'den yeni yıla özel hediye önerisi

LGden yeni yıla özel hediye önerisi

Yeni yıl için hediye düşünüyorsanız LG G3 Beat aradığınız seçenek olabilir.


LG Electronics yeni yıl hediyesi arayışında olanlara, sevdiklerini mutlu etmek için ne alacağım diye soranlara mükemmel bir öneriyle geliyor. LG’nin amiral gemisi LG G3 ile paralel birçok özelliğe sahip yeni LG G3 Beat, tüm kullanıcılara LG kalitesini çok uygun fiyatlarla sunuyor. Türkiye’de kullanıcılarla buluştuğu günden itibaren büyük ilgi gören LG G3 Beat, yeni yılda yakınlarınızı sevindirecek.

Yılbaşı selfie’lerinizi LG G3 Beat ile çekin

 1418218680_lgg3beatgorsel1.jpg

LG G3 Beat, 1.3 MP ön kamerası ile net ve kolay ‘selfie’ çekim imkanı sunuyor. Telefonun hiçbir yerine dokunmadan sadece bir el hareketiyle 3 saniye içinde mükemmel bir selfie çekebilmek artık mümkün. İki farklı renkte ışığa sahip olduğundan, flaş kullandığınızda bile kameranız daha doğal renk tonlarını yakalayarak en doğal selfie çekimini elde etmenizi sağlıyor. Sevdiklerinizle birlikte geçirdiğiniz en güzel yeni yıl eğlencelerinizi LG G3 Beat ile çektiğiniz selfielerle ölümsüzleştirin.

5 inç'lik ekran boyutuyla geniş bir ekran tecrübesi sunan LG G3 Beat, üstün Quad-Core işlemcisi ve uzun süreli pil ömrüyle göz dolduruyor.



KAYNAK : LG'den yeni yıla özel hediye önerisi: LG G3 Beat!

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER