ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Aralık 2014 Çarşamba 16:43

Kablosuz ağ bağdaştırıcısı bulunamadı hatası!

Kablosuz ağ bağdaştırıcısı bulunamadı hatası!

Sistemde Intel WiFi bağdaştırıcısı bulunamadı. Bağdaştırıcı kaldırılmış ya da yüklenmemiş olabilir." hatası alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?


Bilgisayarınızda "Sistemde Intel WiFi bağdaştırıcısı bulunamadı. Bağdaştırıcı kaldırılmış ya da yüklenmemiş olabilir." hatası alıyorsanız ne yapmanız gerektiğini anlatalım.

Bağlantı ile ilgili bir sorun saptandığında, masaüstünüzün sağ alt köşesinde bir masaüstü uyarı bildirimi görüntülenir. Masaüstü uyarısını tıkladığınızda, sorununu çözmek için önerilen adımları gösteren bir tanılama iletisi belirir. Örneğin geçersiz bir parola nedeniyle bir bağlantı sorunu ortaya çıktığında, görüntülenen bağlantıyı tıklattığınızda Profil Sihirbazı uygulaması çalıştırılır ve doğru parolayı girmeniz sağlanır.

1418768142_img20141217000824.jpg

Bu sorunu Intel® Kablosuz Sorun Giderici ile giderebilirsiniz. Program, Microsoft Windows XP ve Windows 7'yi destekler. Önce Aygıt Yöneticisi’ndeki listede bir WiFi bağdaştırıcı olup olmadığına bakın ve şu yolu izleyin.

●Bilgisayarım'ı sağ tıklatın.

●Özellikler seçeneğini belirleyin.

●Donanım'ı tıklatın.

●Aygıt Yöneticisi'ni tıklatın.

●Ağ Bağdaştırıcıları'nı çift tıklatın.

Daha sonra listede bir Intel® PRO/Wireless bağdaştırıcısı varsa, www.intel.com/support/ sayfasına giderek en güncel sürücüyü indirin ve kurun. Kolay gelsin.



KAYNAK : Kablosuz ağ bağdaştırıcısı bulunamadı hatası!

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER