ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 20:20

İşte ilk görüntüler!

İşte ilk görüntüler!

Android 5.0 güncellemesi arayüze önemli bir değişim getirmiyor.


Google bir taraftan Nexus cihazlar için Android 5.0 Lollipop güncellemesini hazırlarken, Android üreticileri de boş durmuyor ve ilk aşamada mevcut amiral gemisi telefonlar için en güncel Android sürümünü hazırlıyor.

Kısa süre önce Android 5.0 yüklü Galaxy S5’in görüntüleri yayınlanmış ve Materyal Tasarım ile TouchWiz arayüzünü bir arada gördük. Yayınlanan görüntüler bize gösterdi ki, Google’ın ciddi manada değiştirdiği arayüz, Nexus dışındaki diğer cihazlarda kendisini pek de göstermeyecek.

1415296505_android-5.0-lollipop-na-lg-g3-100181-1.jpg

Benzer bir durum LG cephesinde de geçerli. Android 5.0 güncellemesini yıl sonuna kadar tepe modeli G3’e sunmak için hazırlıklarını sürdüren Güney Koreli üretici, LG G3’te yer verdiği Optimus arayüzünü görünüm noktasında büyük oranda koruyacak. Yayınlanan görüntüler de zaten bu durumu gösteriyor. Arayüzün detaylarında kozmetik değişikler olabilir ancak bunların sınırlı kalacağını söyleyebiliriz. Sızan ekran görüntülerinden Android 5.0’ın yeni stil bildirimlerini görüyoruz. Sanal butonların ise aynı kalmış görünüyor.  

İlerleyen günlerde daha detaylı görüntülerin yayınlanması bekleniyor. 



ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER