ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 14:39

iPhone'dan Twitter hesabını silme ve kaldırma yolları

iPhonedan Twitter hesabını silme ve kaldırma yolları

iPhone'dan Twitter hesabını silmek ve kaldırmak mümkün. İşte yapılışı!


Akıllı telefonlarda bulunan ve telefonda ön yüklü gelen bazı uygulamalar, kalıcı olmak için kullanıcılara bazı zorluklar çıkarıyor. Bu uygulamalardan birisi de Twitter. Dev sosyal bloğun mobil uygulaması, kullanıcılara telefonlardan hesap silme konusunda zorluk çıkarıyor.

Mobil cihazlar üzerinden Twitter hesap silme işlemi olmuyor ve bunun için mutlaka masaüstü veya dizüstü bir bilgisayardan bağlanmanız gerekiyor. Peki iPhone’dan Twitter hesabını silmek mümkün değil mi? Tabii ki de mümkün!

Silmek için 

Bunu yapmak için mutlaka telefonunuzda Google Chrome tarayıcısının yüklü olması lazım. Chrome tarayıcısını başlattıktan sonra menü tuşuna basın ve açılan menüden “Masaüstü Sitesi İste” seçeneğini seçin. Buradan twitter.com’a girin ve açıldıktan sonra silmek istediğimiz hesabın kullanıcı adı ve şifresini girerek Twitter’a giriş yapın.

1415480769_apple-iphone-chrome-ekran-goruntusu.jpg

Bu sayfada sağ üst köşede bulunan dişli simgesine dokunun ve orada açılan menüden “Ayarlar’a dokunun. Burada en alt kısımda bulunan “Hesabımı devre dışı bırak” bağlantısına dokunun. Bu bağlantıya tıkladıktan sonra açılan sayfada bulunan “Hesabımı devre dışı bırak” düğmesine dokunun.

Geçmiş olsun hesabınız silinmiştir…



ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER