ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2014 Pazartesi 13:39

iPad Air 2 keskin nişancı tüfegine karşı

iPad Air 2 keskin nişancı tüfegine karşı

iPad Air 2 bükme testinden sonra şimdide keskin nişancı tüfeği ile vuruldu!


Günümüz teknolojisine sahip cihazların inceldikçe mukavemetini kaybettiği bir gerçek bunu inkar edemeyiz. Ancak bu cihazlara yapılan zorlu testlerin ne kadar doğru ve tarafsız olduğu tartışılır.

Apple firmasının geçtiğimiz haftalarda tanıttığı oldukça ince bir yapıya sahip akıllı telefonu iPhone 6'nın büküldüğü haberleri sosyal medyada alay konusu edilmiş ve cihaza türlü testler uygulanmıştı. Tüm bunlar yetmezmiş gibi şirketin yakın zamanda tanıttığı tablet modeli iPad Air 2'de bükülme testinden nasibini almış oldu..Tabii ki burda sorulması gereken bu ürünlere sahip olan birisinin neden bu tarz işlere kalkıştığı?. Şahsi görüşümü söylemem gerekirse taraflı veya tarafsız yapılan bu bükme testleri cihazın popülaritesini dahada arttırmakta. Bu durumu iPhone 6'nın bükülme testlerinden sonra Çin'de ve birçok avrupa ülkesinde aldığı ön sipariş sayısından anlayabiliriz.

1414331654_img20141026154220.jpg

Şimdi gelelim haberimize konu olan olaya... Daha önceden de birçok son model cihaza uyguladığı acımasız testleriyle tanıdığımız ünlü RatedRR ekibinden RichardRyan adındaki eleman bu kez, iPad Air 2'yi gözüne kestirmiş. Yeni iPad Air 2'yi önce su dolu bir kabın içine düşüren tester'imiz bu daldırma işleminden sağlam çıkan cihazı hava tabancasına hedef olarak seçiyor. Yeni iPad'in ekranına yapılan atışlarda cihazın ekranının hedef alınan bölgeleri çatlıyor. Ego'sunu bununla da tatmin edemeyen arkadaşımız iPad modelinin karşısına Barrett M82A1 50 kalibrelik keskin nişancı tüfeği ile çıkıyor. Ve muhteşem veda iPad Air 2'nin tek atışta paramparça olmasıyla sona eriyor. Şimdi bizde sizlere bu tarz testlerin taraflı mı, tarafsız mı yapıldığını sormak isteriz.

Sluw Motion tekniğinin kullanıldığı iPad Air 2 test videosunu aşağıdan izleyerek düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

 

 

 



KAYNAK : Apple iPad Air 2, Barret M82A1 50 kalibre keskin nişancı tüfegine karşı! [Video]

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER