ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2014 Cuma 16:46

Huawei G7 ve Mate7 Türkiye' de Lanse Edildi

Huawei G7 ve Mate7 Türkiye de Lanse Edildi

Huawei, geçtiğimiz Eylül ayında IFA Tüketici Elektroniği Fuarı’nda tanıtılan Huawei G7 ve Mate7 modellerinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.


Huawei G7, iki günden fazla dayanan güçlü bataryası, yenilikçi 64 bit işlemcisi, şık tasarımı ve metal gövdesiyle dikkat çekerken, Huawei Mate7 de 6 inçlik geniş ekranı ve güçlü işlemcisinin yanı sıra dahili parmak izi okuyucusuyla öne çıkıyor.
Dünyanın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri çözüm sağlayıcısı Huawei, yeni Huawei G7 ve Huawei Mate7 akıllı telefonlarının Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Huawei’nin yeni modelleri metal tasarımı, yüksek kapasiteli batarya, 64 bit yeni nesil işlemci teknolojisi ve parmak izi okuyucu gibi teknolojileriyle dikkat çekiyor. 
Huawei’nin yeni ürünlerinin Türkiye’de satışa sunulmasıyla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Huawei Tüketici Ürünleri Müdürü Zhou Yang, şunları söyledi:

“Huawei olarak, geçtiğimiz 3 yıl boyunca yüksek nitelikli ürünler geliştirmek amacıyla ortaya koyduğumuz çabaların meyvelerini topladığımız bir döneme girdik. Piyasaya sürülen akıllı telefon adedi bazında, IDC’nin 2014’ün ilk yarısı için açıkladığı sonuçlara göre dünyanın 3’üncü en büyük üreticisi haline geldik. Çin ve Batı Avrupa gibi pazarların yanı sıra Türkiye’de de Huawei marka bilinirliğinin ve algısının her geçen gün daha da güçlendiğini gözlemliyoruz. Bundan sonraki dönemde Huawei olarak Türkiye’de temel amacımız, yüksek teknoloji ve tasarımın bir araya geldiği akıllı telefonlarımızı Türk tüketicisiyle buluşturmaktır.” 

Yeni ürünlerin, Huawei’nin kişiselleştirilmiş deneyimleri ve kalite algısını yüksek performansla buluşturma çabasının bir sonucu olduğunu söyleyen Huawei Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Pazarlama Direktörü Cem Sezer, “Türkiye’de satışa sunduğumuz bu ürünler, Huawei’nin üst düzey kalite ve teknolojiyi dünyadaki herkes için erişilebilir kılma felsefesinin ideal birer örneğini simgeliyor. Huawei olarak, akıllı telefonlarda tasarım ve inovasyona odaklı yeni ürünlerimizle tüketicilerimize en iyisini sunmaktan ve bu alanda adından söz ettiren şirketler arasında yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Huawei G7: Kalitede ve Ergonomide Kurallar Yeniden Yazılıyor

1416492487_huawei-ascend-g7silvergroup-1hi-res.jpg

Huawei G7’nin nano döküm teknolojileriyle tek parça olarak üretilen metalik gövdesi, ürüne benzersiz bir sağlamlık ve görünüm kazandırıyor. 7,6 milimetre inceliğe ve 165 gram ağırlığa sahip olan Huawei G7, sahip olduğu yüksek kalite algısını kullanıcısına ilk dokunuştan itibaren hissettiriyor. Dengeli yapısı sayesinde tek elle rahatça kullanılabilen Huawei G7, 5,5 inçlik HD çözünürlüğündeki ekranı, 4G LTE Cat4 bağlantı yeteneği ve 13 megapiksellik arka kamerasıyla iş ve eğlenceyi bir araya getiriyor. 

Huawei G7, Qualcomm’un 4 çekirdekli güçlü 1.2 GHz 64 bit işlemcisiyle ve 3.000 miliamperlik lityum polimer bataryayla donatıldı. Diğer birçok akıllı telefondan farklı olarak Huawei G7’nin bataryası normal kullanımda 2 günden, yoğun kullanımda 1 günden fazla güç sağlıyor. Dünyadaki tüm GSM altyapılarıyla uyumlu olan Huawei G7, kendi sınıfında ideal fonksiyon ve kullanışlılığı bir araya getiriyor. 

Huawei G7, kaliteli fotoğraflar için 28 milimetrelik geniş açı BSI lensle donatılmış 13 megapiksel arka kamera ve 88 derecelik çekim açısıyla 5 megapiksel ön kameraya sahip. Kamerada ayrıca ses azaltma tuşuna iki kez basıldığında aktif olan anında çekim özelliği, elle odak ayarı ve bağımsız ışık ölçümü gibi özellikler de bulunuyor. 

Huawei G7 ve Mate7’nin tüm özelliklerinden faydalanmayı kolaylaştırmak üzere tasarlanan Huawei’ye özgü EmotionUI 3.0 arayüzü, akıllı telefonundan daha fazla keyif almak isteyen herkesin beklentilerini karşılayacak yepyeni olanaklar sunuyor.

1416510575_3.jpg

1416510580_4.jpg

 

 

Huawei Mate7: Geniş Ekranda Yüksek Performans İçin Tasarlandı

1416492540_huawei-ascend-mate7group-3hi-res.png

Huawei Mate7, benzer boyutlardaki diğer telefonlardan farklı olarak yüzde 95 oranında metal malzemeden üretildi. 7,9 milim inceliğinde ve 185 gram hafifliğinde olan Huawei Mate7, 2,9 milimlik dar bir çerçeve içinde yer alan 1080x1920 çözünürlüğündeki JDI Nega-NEO teknolojisine sahip Full HD LTPS ekranıyla kullanıcısına göz ziyafeti çekiyor. Telefonda 5 megapiksel ön ve 13 megapiksel arka kamera yer alıyor. Huawei Mate7, LTE Cat6 bağlantı yeteneği sayesinde saniyede 300 megabit veri akışı sağlayabiliyor.

Huawei Mate7, gücünü dört adet 1.8 Ghz’lik A15 ve dört adet 1.3 Ghz’lik A7 yongadan oluşan akıllı Kirin işlemcisinden alıyor. 8 çekirdekli akıllı işlemci mimarisi sayesinde Huawei Mate7, işlem kapasitesini o an kullanılan uygulama veya fonksiyonun ihtiyacına uygun şekilde düzenleyerek performans ve pil ömrü arasında mükemmel bir denge kuruyor. Yüksek yoğunluklu 4100 miliamper lityum polimer bataryası 2 günden fazla kesintisiz kullanıma olanak sağlıyor. Huawei Mate7 normal, akıllı ve ultra olmak üzere üç farklı güç tasarrufu modunu destekliyor.

1416492612_huawei-ascend-mate7singlegray-back-face-handhi-res.png

Huawei Mate7, arka yüzünde yer alan parmak izi okuyucusu sayesinde sunduğu yüksek nitelikli kişisel deneyimle benzerlerinden ayrılıyor. Bu algılayıcı, beş farklı parmak izini hafızasında tutabiliyor ve farklı izler için farklı erişim yetkileri atayabiliyor. Parmaklar ıslak olduğunda bile okuma yapabilen algılayıcının depoladığı parmak izleri, şifreli ve güvenli olarak kaydediliyor. 

999 TL’ten Başlayan Fiyatlarla Yeni Huawei’ler Cebinizde
Huawei G7, 999 TL’den başlayan fiyatlarla 20 Kasım 2014 tarihinden itibaren satışa sunulacak. Huawei Mate7 ise Ocak 2015 itibariyle pazardaki yerini alacak.



ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER