ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Ekim 2014 Perşembe 19:55

HTC'den RE Kamera

HTCden RE Kamera

HTC RE tasarımı ve teknik özellikleriyle dikkat çekiyor.


HTC’nin New York'ta düzenlediği “Double Exposure” etkinliğinin dikkat çeken bir diğer ürünü kamera odaklı cihaz RE oldu. İlk görüntüleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan RE kamera tek başına bir kamera ünitesi. İki adet fiziksel butona sahip RE tasarımı, 96.7 x 26.5 mm ölçüleri ve 65 gram ağırlığıyla rahat bir taşınabilirlik sunuyor.

RE kamerada herhangi bir vizöre yer verilmiyor. Aygıtta 146 derecelik geniş açıya sahip 16MP çözünürlüklü Sony üretimi 1/2.3" büyüklüğüne sahip 16MP çözünürlüklü CMOS sensör yer kullanılıyor. RE kameranın üzerinde yer alan fiziksel butona basıldığı fotoğraf çekiliyor, söz konusu butona uzun basıldığında ise cihaz Full HD video kaydına başlıyor. RE ile ayrıca 720p yavaş çekimler de gerçekleştirmek mümkün.

1412838332_bgr-htc-re-4.jpg

Sony’nin harici lenslerine benzer bir işlev gören RE kamera Android ve iOS işletim sistemli cihazlarla eşleştirilebiliyor. RE kameranın öne çıkan diğer özellikleri; 8GB dahili depolama, 128GB’ye kadar hafıza kart desteği, tripod desteği, HD mikrofon, hoparlör, IP57 sertifikasıyla 1 metreye derinliğe kadar 30 dakika su altında kalma, microUSB girişi ve 820mAh kapasiteli pil (tek şarjda 1.200 kare çekme, 90 dakika video kaydı) şeklinde sıralanbilir.

RE kamera ekim ayı içerisinde ilk olarak Amerika’da raflarda olacak. Cihazın fiyatı ise 199 dolar. Alt bölümden RE kameranın resmi tanıtım videosuna göz atabilirsiniz.

 

 

 



ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER