ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Ekim 2014 Perşembe 19:40

Google Maps'i ücretsiz kullanmak için...

Google Mapsi ücretsiz kullanmak için...

Google Maps’i Android’te basit bir hileyle haritaları çevrimdışı olarak kullanabilirsiniz. Nasıl mı?


“Google haritayı nasıl telefonuma kaydedebilirim?” ya da “İnternet bağlantısı olmadan Google Maps’i telefondan nasıl kullanabilirim?” diye sorular sorduysanız o zaman haberimizi okuyun...

Google Maps’i Android’te kullanmak için kalıcı bir internet bağlantısına ihtiyacınız var. Fakat basit bir hileyle haritaları çevrimdışı olarakta kullanabilirsiniz. Peki nasıl mı?

 1412838988_img20141009101650.jpg

İlk önce Google Maps’i açın ve çevrimdışı kullanmak istediğiniz bir harita bölümü seçin. Ardından arama çubuğuna tıklayın. Aşağı kaydırın ve “Save map for offline use (Çevrimdışı kullanım için haritayı kaydet)”girişine tıklayın. Bu özelliği kullanmak için Google hesabınızda Maps’e giriş yapmış olmanız gerekmekte. İndirdikten sonra haritaya erişmek için internet bağlantısına ihtiyacınız kalmıyor.

İpucu : Eğer indirmek için çok büyük bir harita alanını seçtiyseniz, “Provide map area offline”satırı arama ekranında görünmeyecektir. Bu gibi durumda indirmek için haritayı istediğiniz alana daha da yakınlaştırın. O bölgeye yaklaştıktan sonra “Save map for offline”seçeneğini göreceksiniz.



ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER