ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Temmuz 2013 Çarşamba 15:28

Geliyoo, RSS haber servisini aktifleştirdi!

Geliyoo, RSS haber servisini aktifleştirdi!

İlk Türk arama motoru Geliyoo, RSS haber servisini yayına aldı.


Arama Motoru Geliyoo’nun Türkiye’de Big Data konusundaki gelişmeleri parmak ısırtıyor, Türkiye’de dünya ile aynı anda Big Data ve Cloud altyapısını kullanarak bir çok servisi hayata geçiren Geliyoo Arama Motoru yeni bir servisi daha yayına açtı, güncellemeleri devam eden Haber servisinde Rss bağlantıları ile haber yayın akışlarını takip etmeniz mümkün.

Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel arama motoru botu olan GeliyooBot/1.0 ile dünyada bulunan her
siteye ulaşarak index sayısını her geçen gün arttıran Geliyoo, günlük ortalama 7 ila 10 TB arasındaki datayı analiz ediyor. Arama Motorunun yanı sıra bir çok servisi ile de hizmet veren Geliyoo yeni çalışmaları ile geleceğe ışık tutuyor.

Geliyoo Browser ile de çok yakında hizmete başlayacak olan Geliyoo’nun arama motorunun yanı sıra bir çok projesi bulunuyor, Türkiye’de bu güne kadar uygulanmamış bir çok reklam modelini hayata geçirmeye hazırlanan Geliyoo yatırımcılar gözde şirketi konumunda. Henüz yolun başında olmasına rağmen 3 yılda oldukça iyi yerlere gelmesi ve gün geçtikçe daha iyi çalışmalar ile aktif olması Geliyoo’nun Türkiye için gelecekte çok daha başarılı sonuçlar ortaya koyacağını gösteriyor.

1372799111_untitled.png

Geliyoo Haber Servisine RSS bağlantılarınızın eklenebilmesi için RSS bağlantılarınızın içerisinde resim olması gerekiyor, resimsiz olarak çekilen RSS bağlantıları kullanıcı açısından ilgi çekici olmadığı düşünülüyor, yeni güncellemesini 01/08/2013 e kadar gerçekleştirecek olan Geliyoo Haber servisi artık haberler çok daha hızlı ve kolay ulaşmanız için kullanıcı yorumlarına da yer verecek.

Sosyal Paylaşım imkanı da sunan Haberler Geliyoo Twitter, Facebook ve diğer online paylaşım
servisleri ile bağlandılı eklentiler ile sizlere daha kolay paylaşım imkanı sağlıyor. Geliyoo Haber’in bir diğer özelliği haberler konusunda sizlere bildiri gönderebilmesi için üyelik servisini kullanabiliyor
olmanız.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER