ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ocak 2017 Perşembe 17:09

Galaxy S8'in ekran paneli sızdırıldı

Galaxy S8in ekran paneli sızdırıldı

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S Plus'ın cam ekran paneli sızdırıldı.


Samsung’un Galaxy S8 modelleri önümüzdeki aylarda tanıtılacak ve telefonlarla ilgili sızıntı görseller gelmeye devam ediyor. Şimdi de Twitter üzerinden Galaxy S8 modellerine ait olduğu iddia edilen ekran panelleri yayınlandı.

Bu cam paneller üzerinde dikkat çeken ilk şey, çerçevede sensörler için daha fazla açıklıklar olmasıdır. Galaxy S7'den çok daha fazla açıklıklar mevcut. Belki de bu ek açıklıklarla her zamankinden daha fazla algılayıcıya yer verilecek. Hatırlarsanız, Note 7 de iris tarayıcısı için ekstra açıklıklara sahipti.

Tweeti atan kişi, fotoğrafların kaynağının Çin'de bir ekran koruyucusu tedarikçisi olduğunu söylüyor. Bu kişi, kaynağının daha önce yanlış bilgi vermediğini iddia ediyor ancak, kaynağın \% 100 meşru olduğunu da doğrulayamıyor.

Şimdiye dek söyleyebileceğimiz tek şey, Galaxy S8'in gerçekten ince çerçevelere sahip olacak olması. Galaxy S8’in, 29 Mart'ta ya da Nisan ayında düzenlenecek  bir etkinlikte tanıtılacağı söyleniyor. 

Według mojego dostawcy szkieł S8 nie będzie miał wersji flat O.o Ma być S8 i S8 Plus. Do tej pory się nie mylił… pic.twitter.com/sExMoISPY4

— DforDesign (@dfordesign) 16 Ocak 2017

 



KAYNAK : Galaxy S8'in ekran paneli sızdırıldı

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER