ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ağustos 2013 Cumartesi 14:15

Galaxy Note 3 ve Xperia Z1 Eylül'de satışta!

Galaxy Note 3 ve Xperia Z1 Eylülde satışta!

Elde edilen belgeler, üst sınıf her iki modelin eylül ayı içerisinde satışa sunulacağını gösteriyor.


IFA Berlin Fuarı 4 Eylül’de iki önemli telefonun resmiyete kavuşmasına ev sahipliği yapacak. Mobil dünyasında uzun bir süredir merak uyandıran Galaxy Note III ve Xperia Z1 için artık sayılı günler kaldı. Üst sınıf teknik özelliklerle donatılması beklenen telefonları heyecanla bekleyen kullanıcılar ise telefonların lanse edilmesi sonrası birkaç hafta içerisinde cihazları satın alabilecekler.

Daha önce Galaxy Note III’ün 16 Eylül’de Tayvan’da ön siparişe açılacağı ePrice tarafından bildirilmişti. Elde edilen yeni belgeler ise İngiliz Three operatörünün de eylül ayı içerisinde Galaxy Note III satışlarına başlayacağını gösteriyor. Telefon 16 Eylül tarihinde stoklar olacak ve kısa süre içerisinde raflardaki yerini alacak. Exynos işlemcilerde yaşanan olumsuzluklar sebebiyle telefonun ülkemizdeki satışında ise gecikme bekleniyor. 

1377944311_three.jpg

Merakla beklenen bir diğer telefon olan Xperia Z1 ise 24 Eylül’de stoklarda olacak. Telefonun aynı anda dünyanın önde gelen birçok ülkesinde satışa sunulması bekleniyor.

Fiyatlara dair henüz bir tahminde bulunmak zor fakat iki üreticinin de mümkün olduğunca cihazlarını bir an önce satışa sunmak istediği aşikar. 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER