ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Ağustos 2013 Salı 16:13

En iyi 5 iTunes alternatifi

En iyi 5 iTunes alternatifi

iTunes'ten sıkıldınız mı?


Ecoute

Ecoute Mac için ücretsiz olarak gelen iTunes alternatiflerinden biri. Kullanıcı ara yüzü iTunes’ten daha derli toplu görünen Ecoute aynı zamanda genel hatlarıyla iTunes’e de çok benziyor. Kurulum aşamasında Ecoute cihazınızı iTunes kütüphanenizle birlikte algılayarak senkronize eder.

1376397441_ecoute.jpg

Ayrıca iOS cihazlar için mobil versiyonu da bulunuyor.

 

Tomahawk

Tomahawk da benzer tasarımla gelen ancak kullanımı kolay iTunes alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. Windows ve Mac’lerde kullanılabilen yazılım Soundcloud, Spotify gibi online servisleri de destekliyor.

1376397516_tomahawk.jpg

 

Swinsian

1376397506_swinsian.jpg

OS X uygulamalarından biri de Swinsian. Sağ ve soldaki menüleriyle cihazınız senkronize edildikten sonra tüm verileri yönetebilmenize yardımcı olur. Müzik çalmak video oynatmak ve aynı zamanda da aktarımlarınızı kolayca yapmanızı sağlar. 30 günlük deneme sürümü ve genel kullanımda da 19$’lık bir ücreti bulunuyor.

 

Fidelia

1376397470_fidelia.jpg

İlk defa iTunes’ten farklı bir tasarımla gelen bir yazılım görüyoruz. Özellikle iTunes’ten sıkılan kullanıcılar için tavsiye edebiliriz. 15 günlük ücretsiz kullanımın ardından memnun kalırsanız 19$ ücretle programa sahip olabiliyorsunuz.

 

Vox

1376397492_vox.jpg

OS X’e gelen programlardan biri de Vox. Kullanıcı ara yüzü adeta bir Word’ü andıran yazılımın saydıklarımız arasında kullanımı en kolay olduğu belirtiliyor. Vox’un yeni bir versiyonu da Temmuz ayında yayınlandı. Güncellenmiş versiyonuyla daha iyi görünüyor, şansınızı denemenizde fayda var.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER