ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Aralık 2017 Perşembe 11:21

Ekonomik iPhone geliyor!

Ekonomik iPhone geliyor!

Apple'ın önümüzdeki yıl 6.1 inç büyüklüğünde ekrana sahip uygun fiyatlı iPhone modelini satışa sunacağı söyleniyor.


Apple, iPhone X ile telefon fiyatını 999 dolara çıkararak büyük tepki toplamıştı. Yüksek  fiyatına rağmen yok satan iPhone X'dan sonra, bir sonraki iPhone modellerinin daha pahalı olacağı gündeme gelmişti. Ancak bugün gelen haber hem büyük ekran hem de uygun fiyatlı iPhone bekleyenleri sevindirecek türden.

Bugün gelen raporlara göre; 2018 yılında üç  farklı iPhone modeli tanıtılacak. Bunlardan ikisi iPhone X gibi OLED ekran ile gelecekken, 6.1 inç ekran boyutuna sahip olan iPhone modeli, LCD ekrana sahip olacak. Nikkei, LCD ekranlı 6.1 inç iPhone modelinin diğer iPhone modellerine göre daha uygun fiyatlı olacağını dile getiriyor.

Ancak bu modelin uygun fiyatlı olması malzeme kalitesinden taviz verileceği anlamına gelmiyor. Nikkei, bu modelin metal ve alüminyum karşımı bir malzemeye sahip olacağını düşünüyor. 2018'de tanıtılacak olan iPhone modellerinde daha hızlı LTE bağlantısı için 4x4 MIMO bağlantısına yer verileceği düşünülüyor.

Son olarak; Qualcomm ile Apple arasındaki gerginlikten dolayı, Apple'ın 2018'de tanıtılacak olan iPhone modellerinde Qualcomm'un donanımları yerine tercihini Intel'den yana kullanacağını belirtelim.

1512629534_kuo-modems.jpg

 



KAYNAK : 6.1 inçlik uygun fiyatlı iPhone geliyor!

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER