ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ekim 2014 Salı 13:58

e-Ticaret'te dönüşüm

e-Ticarette dönüşüm

2 Kasım 2014 tarihinde HAKsystems ve Webrazzi şirketi tarafından düzenlenecek olan Conversion Summit 2014, e-ticaret sektörünün profesyonellerini yeni iş bağlantıları kurmak üzere Swissotel The


E-ticaret sektörünün bugününe ve geleceğine Avrupa’nın 30 lider konuşmacısı site içi dönüşümü (Conversion) \% 3 – 15 varan artışlar sağlayacak araçlar (Tool) Conversion Summit 2014’ün odak noktası olacak. Çeşitli panel, konferans, workshop ve speed meeting’lere ev sahipliği yapacak etkinlik; yatırımcılar, teknoloji uzmanları, dijital pazarlama temsilcileri ve sektör profesyonellerini hedefliyor.

1413282434_swissotelthebosphorus2-530x340.jpg

Avrupa’nın e-ticaret trend belirleyicileri konuk olacak

HAKsystems şirket kurucusu Erol Yöndem: “Türkiye’de e-ticaret alanında büyük bir potansiyel söz konusu ama bu potansiyeli destekleyecek yazılım bilgisi yeterli değil. Bu zirvede e-ticaret alanında aktif olan şirketlere ulaşıp, onların site içi dönüşümlerini ve cirolarını artıracak donanım ve altyapıyı tanıtmayı hedefliyoruz. Etkinliğe katılacak olan konuşmacılarımız Avrupa’da e-ticaret alanında trendleri belirleyen profesyonellerdir.”

Sektörün nabzını tutacak zirvenin konferans konuları ise Multi & Omnichannel Commerce, Data Driven & Big Data, RoPo Stratejileri, “dönüşüm oranı araç (Tool)kullanmadan nasıl sağlanır”, Lead Generation, Landing Page Optimizasyonu, Mobile Couponing, App için Marketing Automations ve Online2Offline ölçümü olacak.

E-ticaret sektöründe rekabete ayak uydurmanın yolları 10 ayrı uzman tarafından workshop’larda ele alınacak. Organizatörler tarafından gerçekleştirilecek olan Speed Meeting’ler, sektörde iş bağlantıları kurmak isteyenlere etkili bir platform sağlayacak.

1413282931_swissotelthebosphorus3-530x340.jpg

Türkiye’nin lider e-ticaret şirketleri katılıyor

An itibariyle Türkiye’nin üst düzey e-ticaret şirketleri arasında yer alan Hızlıal, trendyol, gold ve n11.com Conversion Summit 2014 etkinliğine katılıyor. Uluslararası şirketlerden katılacak olan isimlerden bazıları ise, digitalnsync, konversionskraft, btelligent, Web Arts AG, FACT Finder, Prudsys AG, Productsup, Webtrekk, Meinkauf GmbH, Webdata Solutions, Abalo Media, Clueda AG ve Dymatrix olacak.



ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER