ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Ekim 2014 Çarşamba 18:24

Discovery 2 mini göründü!

Discovery 2 mini göründü!

General Mobile "Minimum Boyutta Maksimum Yeterlilik" parolasıyla mini segmentine adım atıyor.


Geçtiğimiz yıl Discovery telefonu ile Türkiye'de en çok satış yapan telefon firması konumuna oturan General Mobile aynı etkiyi Dicovery 2 ile de yakalamak istedi ama gelen bilgiler firmanın Dicovery 1'de ki etkinin oluşturulamadığı yönünde oldu.

General Mobile, Discovery Elite ile üst segment pazara da hitap etmek istedi ama bu noktada da Snapdragon 801AC'nin azizliğine uğradı. Aynı telefonun Çin versiyonunda Snapdragon 801AC kullanılırken bu telefonda Snapdragon 800 kullanılmasını kullanıcılar affetmedi.

Tüm bu olumsuzluklardan sonra alt segment için de telefon üretmeye karar veren General Mobile gönderdiği mail ile geçtiğimiz günlerde piyasaya sunduğu Discovery 2'nin "Mini" modelini önümüzdeki günlerde pazara sunacağını duyurdu.

1413381190_ekran-alintisi.png

"Minimum Boyutta Maksimum Yeterlilik" parolası ile yola çıkan General Mobile, Discover 2 Mini'de;

4.5 inç IPS ekran8 Megapiksel arka ve 2 Megapiksel Selfie kamerası4 çekirdek (Quad Core) işlemcisi muhtemelen Snapdragon 2008GB dahili hafızasının yanında 32GB’a kadar MicroSD desteği Ram konusunda bir bilgi yok ama bunun da muhteöelen 1 GB olacağını düşünmekteyizAndroid 4.4.2 KitKatkutu içeriğinden çıkan sedef beyazı ve siyah kapaklar ile kişiselleştirilebilme özelliklerini bizlere sunacak.

Telefonun fiyatının ise 599 TL olarak açıklandığını görmekteyiz. Peki bu telefonu almayı düşünür müsünüz? Yorumlarınızı oldukça merak ediyoruz.



KAYNAK : Discovery 2 Mini göründü!

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER