ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Temmuz 2013 Salı 13:20

Bilmediğiniz Facebook hileleri

Bilmediğiniz Facebook hileleri

Bu hileler hayatınızı kurtaracak!


Bazen Facebook'ta gizlenmek isteriz, bazen de biraz değişiklik. Bu hileler sayesinde çoğu şey kolaylaşacak.

1- Facebook Chat'te " görüldü " kelimesini kaldırın: Çoğumuz Facebook'ta bir arkadaşımız veya herhangi biri birşeyler yazdığı zaman cevap vermek istemeyebiliriz. Görüldü kelimesi bizi ele veriyor. Eğer cevap yazmasak bile mesajı tıkladığımız anda " görüldü " yazıyor ve yakalanıyoruz. Bu yüzden de karşıdaki kişi yanlış anlayabiliyor. Bu uygulama ile bu sorundan kurtulabilirsiniz. 

Kırmızı kısımdaki Görüldü yazısını kaldırmak için;

1.Adım: Bu uygulamayı indirin.

2.Adım: Programı indirdikten sonra tüm tarayıcıları kapatıp kurun. Bu program tarayıcılarınıza eklenti olarak kurulacak.

3.Adım: Yüklendikten sonra tarayıcılarınızdan eklentiler bölümüne girip eklentileri çalıştırdıktan sonra artık " Görüldü " mesajı kalkacak.


2- Facebook'taki resim albümlerini basitçe indirin. Kendinizin yada bir arkadaşınızın albümünü indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Uygulamamızın adı Facebook2zip. Hemen başlayalım: 

1.Adım: İlk olarak bu siteye girelim.

1374482219_untitled-1.jpg

2.Adım: Ardından üstteki resimde olduğu gibi " Login with Facebook " butonuna tıklayalım.

1374482347_untitled-1.jpg

3.Adım: Gelen pencereden, kendi fotoğraflarınızı indirmek istiyorsanız kendinizi, arkadaşınızın fotoğraflarını indirmek istiyorsanız bir arkadaşınızın ismini yazın ve " Next " butonuna tıklayın. 

1374483475_untitled-1.jpg

Son olarak dosyayı indirmek için " Download! " butonuna tıkladığınızda seçtiğiniz albümler klasör olarak sıkıştırılmış bir şekilde elinizde olacak.

 

3- Facebook'unuzu kendinize göre ayarlayın! : Mark Zuckerberg, Facebook'u mavi olarak yayınladı. Fakat siz bunu kullanmak zorunda değilsiniz. Bu eklenti sayesinde istediğiniz renkleri kullanabilirsiniz.

İlk olarak bu adresten Chrome eklentisini kurun.

Eklentiyi kurduktan sonra Facebook'a girdiğiniz zaman adres satırında bir ikon belirecek oradan istediğiniz ayarları yapabilrsiniz.

1374488723_untitled-3.jpg 1374488734_untitled-2.jpg1374489030_untitled-1.jpg

Bu eklenti ile Facebook reklamlarını gizleyebilirsiniz, Facebook'un renklerini değiştirebilir ve arka plana resim koyabilirsiniz, font boyutunu ve stilini değiştirebilir, mesaj bildirim seslerini düzenleyebilir ve arkadaşlarınızın profillerini kısayol olarak ekleyebilirsiniz.

Tüm değişiklikleri yaptıktan sonra profilim bu hali aldı: 

1374489231_untitled-2.jpg

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER