ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Temmuz 2014 Cuma 20:23

Apple'ın Beats'i varsa Samsung'un da Level'i var!

Appleın Beatsi varsa Samsungun da Leveli var!

Samsung yeni kulaklıklarını Amerika'da satmaya hazırlanıyor.


Son yıllarda akıllı telefonlardan müzik dinlemek, tabletlerden de film izlemek vazgeçemediğimiz bir zaman öldürme aracımız oldu. Bunu yaparken de kutu içinden çıkan kulak içi hoparlörler bizi tatmin etmemeye başladı. Bundan dolayı aksesuar üreticilerinin yaptıkları kaliteli kulaklıklara yöneldik.

Kulaklık denince en bilinen marka tabiki Beats'dir. Apple Beats Electronics'i satın alarak kendisi için çok büyük bir satın alma gerçeklştirmişti. Mark Zuckerberg'in WhatsApp'a 19 milyar verdiği düşünüldüğünde 3,5 milyar dolara satılan Beats markası belkide biraz ucuz bile kalmaktadır. Samsung bu alanda da Apple'a rakip olmak için yeni kulaklılkarını Amerika'da bir internet sitesi üzerinden satmaya hazırlanıyor. Kısaca Samsung ise yeni kulaklığı "Level" ile Amerikan pazarında bende varım diyor. Gelin Samsung'un kulaklıklarını şöyle bir inceleyelim.

Kulak içi kulaklığı Level-In Wireless In-Ear Headphones; kablolu ve kablosuz olarak 2 farklı modelle satılan bu kulaklıkların iPhone içinden çıkan EarPod kadar iyi olup olmadığını kıyaslamak mümkün değil ama özellikle kablosuz olması tek kelimeyle muhteşem bir kullanıcı deneyimi yaşatmaktadır.

1405597856_samsung-level-kablosuz.png

Level-Kablolu yada Kablosuz Ear Headphones ise Samsung'un bu ürün gamında ki en önemli ve en üst seviye ürünüdür. Bu üründe hem kablolu hemde kablosuz olarak satılmaktadır. Açıkçası Beats'in Dr Dre kulaklığından daha iyi göründüğü aşikar ama bu noktada da performans anlamında bir şey söylemek pek doğru olmayacaktır.

1405598570_samsung-level-1.png

Samsung bu kulaklıklar ile Dr Dre'ye alternatif kaliteli ürünleri ortaya koyarak kullanıcılar tarafından tercih edilmeyi bekliyor. Üstteki kablosuz kulaklığı 349 dolardan satışa sunacak olan Samsung diğer ürünlerini ise 149 ile 179 dolar arasında ki fiyatlarla Amerika'nın en ünlü online alışveriş sitelerinden biri olan gilt.com'da kullanıcılarıyla buluşturacak. Bakalım bü ürünler ülkemize de gelecek mi?

 

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER