ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ocak 2017 Perşembe 09:19

Android'e Super Mario Run'ın ne zaman geleceği açıklandı!

Androide Super Mario Runın ne zaman geleceği açıklandı!

Super Mario Run, Android platformuna göz kırptı. Nintendo, Super Mario Run'ı Google Play Store'da ön kayıt oluşturmak için bugün yayınladı!


iOS için geçtiğimiz haftalarda çıkışını gerçekleştiren ve dünya çapında en çok indirilen oyunlar arasında yer alan Super Mario Run, şimdi de Android platformuna geliyor. Nintendo, bugün sürpriz bir şekilde Android için Super Mario Run oyununu Google Play Store'da listeledi.

Aynı iOS'te olduğu gibi Android'de de ön kayıt sistemi ile sunulan Super Mario RunGoogle Play Store'da Mart ayında yayınlanacak. Eğer Android için Super Mario Run çıktığında haberdar olmak istiyorsanız, aşağıdaki linki kullanarak ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Super Mario Run incelemesi

Android için Super Mario Run oyununun ilk üç bölümü ücretsiz olacak. Diğer bölümleri oynamak için ise uygulama içi satın alımları kullanarak ücret ödemeniz gerekecek.

Super Mario Run'ın hangi cihazlar ve hangi Android sürümleri ile çalışacağı henüz bilinmiyor. Ancak Super Mario Run tahminlerimize göre; Android 4.3 ve üzeri sistemlerde çalışacaktır.

Android için Super Mario Run oyununa kayıt yaptırmak için tıklayın

1482994741_ekran-resmi-2017-12-29-09.58.24.png



KAYNAK : Android'e Super Mario Run'ın ne zaman geleceği açıklandı!

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER