ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 23:56

Android, ASUS için beklediğinizden daha yakın

Android, ASUS için beklediğinizden daha yakın

ASUS, akıllı telefonlarında Android 5.0 Lollipop güncellemesinin devreye gireceği tarihleri açıklayan ilk markalar arasında yer aldı.


Google’ın yeni işletim sistemi Android Lollipop’un duyurulmasının ardından birçok akıllı telefon kullanıcısı, sahip oldukları akıllı telefonlarda Android 5.0 Lollipop güncellemesinin ne zaman devreye gireceğini merak ediyordu. ASUS, akıllı telefonlarında Android 5.0 Lollipop güncellemesinin devreye gireceği tarihleri açıklayan ilk markalar arasında yer aldı. Açıklanan yol haritasına göre ASUS’un akıllı telefon serisi ZenFone’un ZenFone 4, ZenFone 5 ve ZenFone 6 modelleri 2015’in Nisan ayında Android 5.0 Lollipop güncellemesini devreye alacak. ZenFone’ların yanı sıra ASUS’un, Computex 2014’te “En İyi Seçim Ödülü”nü kazanan 5 inç Full HD akıllı telefonu PadFone S de Nisan 2015’te Android 5.0 Lollipop güncellemesine sahip olacak. Yeni PadFone Infinity için ise Android 5.0 Lollipop güncellemesi 2015’in ikinci çeyreğinde kullanılabilir olacak.

1415182939_zenfone.jpg

ASUS Türkiye Müdürü Bora Aras güncelleme takvimiyle ilgili şunları söyledi: “ASUS olarak akıllı telefon kullanıcılarımıza Android 5.0 Lollipop deneyimini en hızlı şekilde sunabilmek için olanca hızımızla çalışıyoruz. ASUS akıllı telefon kullanıcılarının, cihazlarına ilişkin en güncel teknolojiye ve her türlü desteğe sahip olmaları en büyük önceliğimiz. Akıllı telefon ürün gamımız bizim için stratejik öneme sahip. İlerleyen dönemlerde Android 5.0 Lollipop güncellemesinin devreye gireceği diğer cihazlarımızı da kamuoyuna duyuracağız.”



ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER