ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 14:34

Android 5.0 Lollipop güncellemesi ne zaman yayınlayacak?

Android 5.0 Lollipop güncellemesi ne zaman yayınlayacak?

Google Nexus cihazlar için Android 5.0 Lollipop bugün gelecek mi?


Google'ın yaz aylarında O/I etkinliğinde duyurmuş olduğu Android işletim sisteminin yeni materyal tasarımlı büyük güncellemesi ile boy göstermeye hazırlanıyor. Şirketin hazırlıkları süredursun Android'li cihaz kullanıcılarını da meraklı bekleyiş içerisindeler.

Bugün Google'ın en yeni Android güncellemesi 5.0 Lollipop sürümünü resmi olarak kullanıma sunacağı yönünde bilgiler yer almakta. Nexus 9 ve Nexus 6'da yüklü olarak gelecek güncellemenin en çok diğer Nexus cihazlarına sahip kullanıcıları meraklandırdığını söyleyebilirim. Birçok Nexus topluluk gruplarında bu güne işaret ediliyor. Hatta bir topluluk yöneticisi Google'ın Hindistan'da 4 Kasım tarihinde güncellemeyi serbest bırakacağını söylüyor.

1415097487_img20141104123914.jpg

Eğer iddialar gerçekse Google bugün Android 5.0 lollipop güncellemesini yayınlayacak. Güncellemeyi ilk alacak cihazlar arasında Nexus 5 ve  Nexus 7 yer alıyor. Nexus 4 ve Nexus 10'un ilerleyen günlerde güncellemeyi alması bekleniyor. Bakalım Google bugün Android lollipop güncellemesini yayınlayacak mı? Bir Nexus 5 kullanıcısı olarak merakla bekliyoruz.



ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER