ÖNE ÇIKANLAR :
TEKNOLOJİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2014 Cuma 14:20

2014'ün en çok beklenen cihazları

2014ün en çok beklenen cihazları

2014'in en çok beklenen cihazları bu haberimizde.


Yılın ikinci yarısında bir akıllı saat, tablet ya da telefon satın alacaksanız bir müddet daha beklemenizi öneririz. Zira üstün özelliklerle donatılmış birçok ürün bizleri bekliyor. Bu haberimizde 2014’ün en çok beklenen 14 cihazını derledik. Tabii ki bir de bonus cihazımız var. Bu cihaza listelenin son sırasında yer verdik. Fiyatı, tasarımı ve teknik özellikleriyle göz dolduran söz konusu cihaz yılın son çeyreğinde ülkemiz kullanıcılarıyla buluşacak.

Hazırladığımız listede tanıtımı gerçekleşen ürünler de mevcut. Ancak bu cihazlar henüz yaygın şekilde satışa sunuluş değil. Örneğin OnePlus One akıllı telefon modeli. Tanıtımı aylar öncesinde gerçekleşen OnePlus One, amiral gemisi katili olarak isimlendiriliyor. Üst düzey teknik özelikler ve şık bir tasarım sadece 299 (16GB) ve 349 dolar (64GB) fiyatla kullanıcılarla buluşuyor.

Hazırladığımız listede akıllı saat ve tablet modelleri de bulunuyor. Alt bölümden ve sonraki sayfalardan 2014’ün ikinci yarısında en çok beklenen cihazlara göz atabilirsiniz.

Siz en çok hangisini merakla bekliyorsunuz?

İŞTE YILIN ENÇOK BEKLENEN CİHAZLARI

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER