ÖNE ÇIKANLAR :
TATİLTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ağustos 2013 Cuma 16:41

Büyük Abant Otel

Büyük Abant Otel

Türk misafirperverliğini gerçek anlamda hizmete dönüştürmüş Büyük Abant otelde tatil yapmak ister misiniz? Tatilini en üst kalitede yaşamak isteyenler için vazgeçilmez Büyük Abant Otel’ini incelemeden geçmeyin!


Abant, Bolu'nun 34 km güney batısında bulunan, çam ve köknar ağaçlarının baskın olduğu bir Tabiat Parkı içinde, yaklaşık 1350 metre yükseklikte bulunan ve alanı 125 hektarı bulan bir heyelan set gölüyle birleştiği doğanın sayılı harikalarından birinde yer almaktadır.

Büyük Abant Otel’de doğayla iç içe bir tatil yapmak ve tertemiz Abant havasını içinize çekmek isterseniz, burada konaklayabileceğiniz seçkin oteller arasında Büyük Abant Otel’i de yer alıyor.

Büyük Abant Otel,11.000 metrekare alan üzerine kurulu göl ve orman manzarası ile sizi doğanın içinde uzun bir yolculuğa çıkartıyor. Otel Ankara Esenboğa havaalanına 230 km, şehir merkezine 40km, İstanbul’a 300 km uzaklıkta yer alıyor.

Tatilinizi en iyi şekilde geçirmeniz için oda ve konaklama özellikleri kalite standartlarının üzerinde tutuluyor. Yiyecek içecek konsepti ve ücretsiz aktiviteler gibi alternatiflerle kaliteli konaklamanın keyfini Büyük Abant Otel’de yaşayabilirsiniz.

Yazete Tatil, size en uygun otel seçeneklerini kaşınıza çıkarmaya devam edecek!

İyi Tatiller…

Web Ajansı

Şeyda Çakır

Seyda.cakir@webajansi.com.tr

 

 

 

 



 

KAYNAK:
yazete.com
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER