ÖNE ÇIKANLAR :
TATİLTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Temmuz 2013 Çarşamba 23:23

Boy uzatma formülü kitabı ile 6 haftada 7 cm uzamak mümkün!

Boy uzatma formülü kitabı ile 6 haftada 7 cm uzamak mümkün!

Boyut Uzatmak için kitap çıktığını biliyor musunuz?


Boy uzatma formülü kitabı ile 6 haftada 7 cm uzamak mümkün!

boy uzatma formülü kitabı ile 6 haftada 7 cm uzamak  Evet yanlış okumadınız, boy uzatma formülü kitabı ile 6 haftada 7 cm uzamak mümkün!
 
Peki bu nasıl olacak ? Bu durum yani 6 haftada 7 cm uzama imkanı sadece çocuklar ve ergenlik dönemindeki gençler için mi geçerli, yoksa herkes için mi ?
 
Boy uzaması ne şekilde olacak; ilaçla falan mı ? gibi merak ettiğiniz hemen her türlü sorunun cevabı bu makalede!
 
Bu yazıda sizlere Avrupa'da uzun süredir Grow Taller olarak satılan ve birçok insanın güvenini kazanan kitabın Türkçe versiyonunu tanıtacak böylece boy uzatmak isteyen ve bu yüzden internette harıl harıl '' boy nasıl uzar, boy uzatma yöntemleri nelerdir '' gibi aramalar yapan yurdum insanına yardımcı olmaya çalışacağız.
 
Boy nasıl uzar ? Boy uzatma kitabı nedir ?
 
Öncelikle şunu ifade edelim; boy uzatma, genel olarak 3 ayak üzerinde durur.
 
Bunlar sırasıyla; Beslenme, spor ( boy uzatma egzersizleri ) ve düzenli uykudur..
 
İşte boy uzatma formülü kitabı bu üç konuyu da bir program halinde size sunarak boyunuzun uzamasını hızlandıran bir etkiyi sağlamaktadır.
 
Dilerseniz boy nasıl uzar ve boy uzatma formülü kitabı nedir sorusunu biraz daha açalım;
 
Boy uzamasını, sadece üç beş egzersizi evde yaparak, sadece yoğurt, peynir vs süt ürünlerini tüketerek ve sadece gün boyu uyuyarak elde edilecek bir neticeden ibaret olarak görmek çok yanlış olacaktır.
 
Elbetteki yaptığınız boy uzatma egzersizlerinin, tükettiğiniz süt ürünlerinin ve aldığınız uykunun boyunuzun uzamasına katkısı olacaktır ancak bu istenilen düzeyde bir uzama sağlayacak mıdır ?
 
Hayır..
 
Peki neden istenilen düzeyde bir boy uzaması olmayacaktır ?
 
Çünkü boy uzatma hadisesi tıpkı bir ilacın oluşumundaki hassas miktarlar kadar ince hesaplanacak bir program dahilinde ancak idealini bulur.
 
İşte boy uzatma formülü kitabı bu yüzden çok tutulmaktadır.
 
Yani boy uzatma kitabı size hangi egzersizi ne zaman ne kadar yapacağınızı,
 
Hangi besine ne zaman ne oranda tüketeceğinizi, hangi besini hangi besinlerle birlikte tüketmemeniz gerektiğini,
 
Ve düzenli uykunun ne olduğunu ve bunu nasıl yakalayacağınızı en ince ayrıntısına kadar bir program dahilinde sunduğu için bu programı uygulayanların neredeyse tamamı boy uzatma konusunda başarılı olmuşlardır.
 
Boy uzatma kitabının yazarı yani boy uzatma programını hazırlayan kimdir ?
 
Boy uzatma formülü kitabının aslını yani Grow Taller kitabını hazırlayan kişi Derek J.Boris'tir.
 
Derek J. Boris bіr oksoloji hekimidir. Mesleği gereği her gün onlarсa insanın sorunlarını dinlеyip çözüm üretmeye çalışmıştır. Özellikle kısa boуlu іnsanlar ile uzun bоylu insanların karşılaşma anlarındaki “meydan okuma” duyguѕunun uzun boylu insanlardan yаnа ağır bastığını görmüş ve yaşamıştır. Yaptığı araştırmalarda doğal yollardan boу uzatma çalışmalarının azlığı dikkatini çekmiş ve kolları sıvamıştır.
 
Bu sinir bozucu durumu оrtadan kaldırmak için tıbbın el verdiği іmkanları kullanmış ve yaрtığı çalışmaları boyu uzаtmа formülü adı altında hizmete ѕunmuştur.  Bilim adamlarından oluşan bir ekibin, uzun yıllar süren çalışmalarından  sonra ortaya çıkan bu yöntem іle 6 haftada 7 cm boy uzaması sаğlаnmıştır. Doğru progrаmı ve yöntemleri bulmak için araştırmalar ve testler yapılmıştır. Dеnеklеr üzеrindе yapılan testlerdeki boy artışları gerçekten bu yöntemin işe yаrаdığının en büyük kanıtıdır. Binlerce insan üzerinde denenmiş ve hеr birinde boy аrtışlаrı gözlenmiştir.
 
İşte neredeyse 10 yılı bulan bu araştırmaların neticesinde Grow Taller kitabını hazırlamış ve piyasaya sunmuştur. Grow Taller, uzun süre Avrupa ve Amerika'da boyunu uzatmak isteyen birçok kişin tercih ettiği bir kitap olmuştur.
 
Ve şimdi bu kitap artık Türkçe olarak Türkiye'de!
 
Boy uzatma formülü kitabı ile ilgili daha detaylı bilgi için www.boyuzatma.pro'da yer alan Boy uzatma kitabı başlıklı yazıdan yararlanabilirsiniz.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER