ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 22:33

"Zamanı geldiğinde bırakmasını bilirim"

"Zamanı geldiğinde bırakmasını bilirim"

Sağlam maç sonrası yaptığı açıklamada, Karşılaşma öncesinde, Sivasspor’un kendi sahasında bizi yenip kötü bölgeden çıkmak istediğini, kendilerinin de hak etmeseler de bulundukları sıkıntılı yerden uzaklaşmak istediklerini anlattı.


Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Çok fazla rakibe net pozisyonlar vermedik. Maçın son bölümünde biraz daha baskımızı artırdık. Sonuçta hak edeceğimiz puanı alabileceğimiz pozisyonlar bulduk ama maalesef bir puanla yetinmek zorunda kaldık.” dedi. Sağlam, taraftarların tepkisiyle ilgili olarak zamanı geldiğinde bırakmasını bildiğini kaydetti.

Sağlam maç sonrası yaptığı açıklamada, Karşılaşma öncesinde, Sivasspor’un kendi sahasında bizi yenip kötü bölgeden çıkmak istediğini, kendilerinin de hak etmeseler de bulundukları sıkıntılı yerden uzaklaşmak istediklerini anlattı.

Sağlam şöyle devam etti: "Maçı genel anlamda değerlendirdiğimizde çok fazla rakibe net pozisyonlar vermedik. Maçın son bölümünde biraz daha baskımızı artırdık. Sonuçta hak edeceğimiz puanı alabileceğimiz pozisyonlar bulduk ama maalesef bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Oyuncularımla da paylaştım. Bugün bizim için iyi bir başlangıç oldu. Onlarda sorumluluk alarak sahiplendiler. 3 gün dinlenecekler. 15 gün arada iyi çalışıp oyuncularımızla biraz daha hatalarımızla alakalı çalışıp daha güzle şeyler olacak. Buna inanıyorum.”

“DAHA YAPACAK İŞİMİZ VAR”

Maç sonrası Eskişehirspor taraftarının istifa şeklindeki tezahüratlarını değerlendiren Sağlam, zamanı geldiğinde bırakmasını bildiğinin altını çizerek daha yapacak çok şeyi olduğunu ifade etti.

Sağlam şunları söyledi; “Ömür boyu burada çalışacak değiliz. İnşallah uzun yıllar çalışır başarılar elde ederiz. Takımın içinde bulunduğu durumu herkes biliyor. Ekonomik anlamda çok rahat bir takım değiliz. O doğrultuda kadromuzu yapılandırdık. Bu sıkıntıların olması doğal, inişler çıkışlarda olacak ve bu seneyi böyle geçireceğiz.Bir gün tabiî ki bırakırız ama onlar istedi diye değil. Eskişehirspor’a verecek bir şeyimiz kalmadığına inandığımız gün bırakırız. Kimse merak etmesin. Beşiktaş’ı da şampiyon olduğumuz Bursaspor’u da kendimiz bıraktık. Zamanı gelince görevi bırakmasını da biliriz; kimse endişeye kapılmasın. Daha yapacak işimiz var, bu takım inşallah çok daha güzel yerlere gelecek. Eskişehirspor camiası çok daha güzel başarıları hep birlikte yaşayacak. Buna inanıyorum. O yüzden insanlar böyle moral bozmak yerine biraz daha moralimizi ve motivasyonumuzu yükseltmeye çalışsınlar, biraz daha takımın yanında olsunlar. Şehre de söylüyorum; biraz daha takımlarına sahip çıksınlar. İnşallah her şey güzel olacak "
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER