ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Nisan 2014 Salı 16:40

Yılmaz Vural: Hedefimiz beşincilik

Yılmaz Vural: Hedefimiz beşincilik


PTT 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hedeflerinin ligi beşinci bitirmek olduğunu söyledi.

Macit Özcan Spor Kompleksi’nde düzenlediği basın toplantısıyla haftayı değerlendiren Vural, bu sene mutlaka Süper Lig’e çıkmak istediklerini ifade etti. Takımda sakat ve cezalı oyuncularla ilgili bilgiler de veren Vural, “Ankaraspor maçında oynamayan Ben Yahia’nın sakatlığının düzelmesi bizim açımızdan oldukça sevindirici. Bucaspor maçında kırmızı kart gören Berkan’a üç maç ceza verildi. Buna itiraz edeceğiz çünkü Berkan takıma büyük katkı sağlayan bir oyuncu. Özellikle orta sahaya dinamizm kattı. Aramıza daha erken dönmesi için başvurumuzu yapacağız.” dedi.

Ankaraspor maçının ilk yarısında çok iyi bir futbol oynamalarına rağmen son dakikalarda yedikleri golle büyük moral bozukluğu yaşadıklarını vurgulayan Vural, “Bu maçta iki ayrı takım gördük. İlk yarıda muhteşem, ikinci yarı ise çok kötü bir takım vardı sahada. Ancak Ankaraspor maçında aldığımız yenilgiye hiç üzülmedik. Çünkü ilk yarıdaki futbol bizi mutlu ederken, öbür yandan ikinci yarıdaki kötü futbol nedeniyle ileriki dönemde alacağımız önlemlerle ilgili bilgi sahibi olduk.” diye konuştu.

Play-offta Ankaraspor ile karşılaşmak istemediklerini kaydeden Vural, “Ankaraspor gerçekten çok iyi takım. Artık stratejik düşünmek zorundayız bu nedenle ligi beşinci bitirip play-offta Ankaraspor ile karşılaşmak istemiyoruz.” ifadelerini kullandı. Play-offun ilk mücadelesinde karşılarına Orduspor’un çıkmasını istediğini söyleyen Vural, “ Ordu şu sıralar diğer takımlara göre sorunlu bir ekip. Ankaraspor’un ligden direkt çıkmasını isterim. Ön bölgede kreatif oyuncuları var. Bu nedenle ligi en azından rakibimiz Samsunspor’un önünde bitirmemiz gerekiyor. Kalan iki maçımızı kazandığımız takdirde ligi hedeflediğimiz noktada bitirip istediğimiz rakiple karşılaşma imkanımız olacak .“ şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcularının flay-off maçlarındaki en büyük avantajları olacağını aktaran deneyimli teknik adam şunları söyledi: “Bu oyuncularımızı kafaları rahat bir şekilde bu sürece hazırlamalıyız. Play-öff öncesi 2 Mayıs’ta düzenlemeyi düşündüğümüz gecede kentinde takıma katkı sunması gerekiyor. Sonuçta elimizde profesyonel ve tecrübeli oyuncular var. Onlarda bu işi para kazanmak için yapıyorlar. Ödemelerle ilgili bir sorun yaşamaması gerekiyor. Ligdeki kaderimiz yapacağımız 3 maça bağlı. Buna oyuncularımızın hazırlandığı kadar kentin de hazırlanması gerekiyor. Tecrübeli kadromuzla Süper Lig’e çıkma yolunda en avantajlı takım biziz. PTT 1. Lig gelecek sezon daha da zor bir hale gelecek. Bu yüzden bu sene mutlaka Süper Lig’e çıkmalıyız. Seneye kavgası bol ve ekonomik açıdan daha büyük takımlar gelecek.”





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER