ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ekim 2014 Perşembe 12:13

Yıldırım: “Hedef 1 Milyon Üye"

Yıldırım: “Hedef 1 Milyon Üye"

Fenerbahçe kulübünün üye sayısı ile dünyanın en büyük kulübü olma yolunda hayata geçirdiği "Hedef 1 Milyon Üye" projesi görkemli bir törenle tanıtıldı.


Başkan Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimizin ev sahipliğinde İstanbul Four Seasons Hotel’de gerçekleştirilen lansmana; Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, eski ve yeni yöneticilerimiz, divan kurulu ve kongre üyelerimiz, derneklerimiz, sporcularımız ile iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

TANITIMI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

“Hedef 1 Milyon Üye"

Lansman öncesinde Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan yöneticiler “Hedef 1 Milyon Üye” projesinin önemine değindiler.

Kokteylle başlayan gecede, General Harrington Kupası ile futbol takımının 2010-2011 ve 2013-2014 sezonunda kazandığı şampiyonluk kupaları da sergilendi.

TELEVİZYON KANALLARINDA EŞ ZAMANLI YAYIN YAPILDI

Gecede lansmanın sunuculuğunu sanatçı Berna Laçin yaptı. Törende ilk olarak Fenerbahçe Televizyonu'nun hazırladığı ve sanatçı Rutkay Aziz'in seslendirdiği Fenerbahçe tarihinden kesitler içeren klip izlendi. Daha sonra projeye ilişkin diğer televizyon kanallarıyla eşzamanlı olarak yayınlanan reklam filmi davetlilere izletildi.

Başkan konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, “Fenerbahçe Spor Kulübü Hedef 1 Milyon Üye” Projesi’nin Aziz Yıldırım'ın ifade ettiği gibi Fenerbahçe’ye çağ atlatacak bir proje olduğunu belirtti. Hakan Ateş, “Aslında sadece bu değil; Türkiye’de spor kulüplerinin finansal yapılarını güçlendirmeleri yönünde de örnek gösterilmesi gereken bir iş” değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmalar sonrasında Başkan Aziz Yıldırım ile Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş projeyle ilgili işbirliği anlaşmasını imzaladı. Gecede Fenerbahçeli futbolcuların projeyi tanıttığı filmin yanı sıra taraftarların görüşlerinin yer aldığı film de izletildi.

Sahneye çıkan sarı lacivertli futbolcuların üyelik kartlarını Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler verdi. Daha sonra diğer Fenerbahçeli sporcular, amatör şubelerin yetkilileri, teknik ve idari kadrolar sahneye geldi.

Sahnede çekilen toplu fotoğrafın ardından gece Fenerbahçe marşları eşliğinde son buldu.

 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER