ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Nisan 2013 Pazar 13:55

'Yeni Maracana'da iki F.Bahçeli tarihe geçti!

Yeni Maracanada iki F.Bahçeli tarihe geçti!


Dünyanın en önemli stadlarından Maraca'nın yenilenmesinin ardından yapılan gösteri maçında Ronaldo'nun arkadaşları ile Bebeto'nun arkadaşları karşı karşıya geldi.'Yeni Maracana'da iki F.Bahçeli tarihe geçti!

Geçtiğimiz yıllarda bir dönem Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Washington, yenilenen Maracana'nın ilk golünü atarak adını tarihe yazdırdı. Ayrıca karşılaşmada sarı kart gören Fabio Luciano'da 'yeni Maracana'da ilk sarı kart gören futbolcu oldu.

Türk futbolsevelerin Fenerbahçe'de formada giydiği yıllardan hatırladığı Washington, Maracana'nın yenilenmesinin ardından oynanan gösteri maçında 'yeni Maracana'nın ilk golünü atarak bu alanda tarihe geçti.

Aynı zamanda eski Fluminense'li olan Washington, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada attığı bu tarihi gol hakkında, "Tanrı bana bir hediye verdi, Fluminense'de oynarken burada çok önemli goller atmıştım fakat bu gol yeni Maracana'nın ilk golü diye hatırlanacak" yorumunu yaptı.

Diğer bir yandan Washington'un kaydettiği golde kaleyi koruyan fakat gole engel olamayan Zetti, yeni Maracana'da ilk gol yiyen kaleci olurken yine eski bir Fenerbahçe'li olan Fabio Luciano da ilk sarı kartı gören oyuncu oldu.

Bir çok efsanenin yer aldığı takım kadroları ise şu şekildeydi;

Ronaldo'nun arkadaşları: Zetti, Claudio Guadagno, Aldair, Gonçalves, Serginho, Giovanni, Amaral, Djalminha, Naldo, Renato Gaucho ve Ronaldo

Bebeto'nun arkadaşları: Carlos Germano, Jorginho, Torres, Fabio Luciano, Lira, Junior, Mauro Silva, Zinho, Roger, Bebeto ve Washington

(sporx)

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER