ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Eylül 2014 Salı 16:05

Yaşananları bir de Olcay'dan dinleyin!

Yaşananları bir de Olcaydan dinleyin!

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, siyah-beyazlı takımda attığı 22 golün anılarını ve arka planında yaşananları anlattı.


Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, siyah-beyazlı takımda attığı 22 golün anılarını ve arka planında yaşananlarını anlattı.

Siyah-beyazlı takımın milli futbolcusu Olcay Şahan, BJK Tv’de yayınlanan bir programa konuk oldu. Bazı gol sevinçleri sonrasında yaptığı kalp işaretini nişanlısına gönderdiğini belirten Olcay Şahan, uzun kollu formalar tercih etmesi nedeniyle sosyal medyada bazı taraftarlarımızın kendisine ’Kolunda yanık mı var’ şeklinde sorular yönelttiğinden bahsetti ve bunun doğru olmadığını söyledi.

"KÜFREDİLMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Fenerbahçe’yle 30 Kasım 2013 tarihinde oynanan maçta attığı golden önce kendisine tribünlerden küfür edilmesine çok üzüldüğünü ifade eden Şahan, “İdmanlarda yardımcı hocamla birlikte bu pozisyonlara çok çalışıyorduk. Maçtan önce Fenerbahçeli taraftarlar Oğuzhan ile dalga geçiyorlardı. Biz de ’nasıl onlara karşılık veririz’ diye konuşuyorduk. Fenerbahçeliler o maçta anneme küfür etmişlerdi, annem de stattaydı. Stadı terk etmek zorunda kaldılar. Bu duruma çok üzülmüştüm” diye konuştu.

"ÇOK ŞÜKÜR RÜYAM GERÇEKLEŞTİ"

Olcay Şahan, Trabzonspor’a karşı 18 Ağustos 2013 tarihinde oynanan maçta attığı golü daha önce rüyasında gördüğünü ve bunu takım arkadaşları ile paylaştığını dile getirerek, "Sezonun ilk maçıydı. Taraftarlarımızın büyük desteği vardı. Bu maçta gol atacağımı ve kartal pozu vererek gol sevinci yaşayacağımı rüyamda görmüştüm. Hatta tesislerde hoca kadroyu açıklarken ben dalmış bunu düşünüyordum. Veli’ye de gördüğüm rüyayı anlattım. Çok şükür rüyam gerçekleşti” dedi.

Statlarındaki atmosferi çok özlediğini vurgulayan Şahan, "Stadımızı çok özlüyorum. Çok etkili bir taraftar topluluğumuz var. Onlara çok ihtiyacımız var. Onlar yanımızda olduğu sürece maç kaybetmeyiz" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE’YE ATTIĞIM GOL HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ"

Hayatını en çok değiştiren golden bahseden Olcay Şahan, Fenerbahçe karşısında 3 Mart 2013 tarihinde BJK İnönü Stadı’nda oynanan ve kendisinin 90+3. dakikada attığı golle 3-2 kazandıkları maçtaki golün anlamının çok başka olduğuna değindi.

Şahan, “Stada giderken taraftarlarımız müthiş bir şekilde destek veriyordu. Otobüste bütün takım arkadaşlarım taraftarlarımızın oluşturduğu atmosferi seyrediyordu. Kaptanımız İbrahim Toraman, ’Gerçek Beşiktaşlı olmak için gol atıp taraftarlarımızı coşturmalısın’ demişti. O maçtan önce birçok kişi gol atacağımı söylemişti. Fenerbahçe’ye son saniyede attığım gol hayatımı değiştirdi. İnsanların bana bakışları değişti. O golden sonra gerçek Olcay Şahan oldum" açıklamasında bulundu.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER