ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Kasım 2014 Perşembe 12:06

Yanal fırtına gibi başlıyor

Yanal fırtına gibi başlıyor

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray maçına bomba gibi hazırlanıyor.


Trabzonspor, yeni teknik direktörü Ersun Yanal yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. İlk bölümü basına açık olarak yapılan antrenmanda oyuncularıyla tek tek ilgilenen Yanal, hareketleri yapmakta zorlanan futbolculara yardımcı oldu.

Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından dün kente gelen Ersun Yanal, sözleşme imzaladıktan sonra akşam saatlerinde basına kapalı olarak ilk antrenmanını yaptırdı. Milli takım arasını iyi değerlendirmek isteyen Yanal, bugün de çift antrenman programı yaptı. Sabah saat 10.00'da gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık olan çalışmada Yanal'ı adeta bir basın ordusu takip etti. Yaklaşık 40 gazetecinin izlediği Trabzonspor antrenmanının basına açık bölümünde takıma açma, germe hareketleri yaptırıldı. Bu bölümde futbolcularla tek tek ilgilenen Ersun Yanal, hareketleri yapmakta zorlananlara yardımcı etti.

TEST HAFTASI

Fizyoterapistlerle görüşen, oyuncuların sakatlık ve form durumları hakkında bilgi alan Yanal'ın milli oyuncuların dönmesinin ardından takımın kondisyon durumunu ölçmek için çeşitli testler uygulayacağı öğrenildi. Galatasaray maçıyla iyi bir başlangıç yapmak isteyen Yanal, çift antrenmanla sürdüreceği hazırlıkların sabah bölümünde kondisyona dayalı çalışmalara ağırlık verirken, akşam da taktik varyasyonlar üzerinde duracak.

9 EKSİKLİ ANTRENMAN

Trabzonspor'un bu sabah yaptığı antrenmana milli takımlarda bulunan Mehmet Ekici, Bosingwa, Yatabare, Waris, Belkalem, Medjani, Papadopoulos ve Uğurcan'la birlikte izinli olan Constant katılmadı. Özel işleri için ülkesine giden Cardozo ise döndü ve antrenmanda yer aldı.

4 YARDIMCIYLA BAŞLADI

Ersun Yanal, Trabzonspor'daki görevine 4 yardımcı antrenörle başladı. Yardımcı antrenör Volkan Kazak, Antrenör Recep Karatepe, kaleci antrenörü Altay Nazif Dağdelen ve performans antrenörü Noyan Dülek ile bu sabah antrenmanına çıkan Yanal'ın, birinci yardımcılık görevi için çeşitli isimlerle görüşme halinde olduğu belirtildi.

HÜCUM TAKIMI

Ersun Yanal'la sözleşme imzaladıktan sonra İstanbul'a dönen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, tecrübeli teknik adamdan taraftarları memnun edecek ve Trabzonspor'a yakışacak bir futbol oynatmasını istediği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'nun Yanal ile yaptığı görüşmede, ''Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk ve sizin de bu kadroya katacağınız çok şey olduğunu biliyoruz. Taraftarlarımızın sahada görmek istediği mücadele ve oyunu sizinle sergileyeceğimize inanıyoruz" dediği öğrenildi. Cardozo, Waris, Yatabare, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan gibi hücum oyuncularının bulunduğu Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın da bu hedef doğrultusunda çalışmalarına başladığı belirtildi. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER