ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ocak 2013 Salı 16:55

Wesley Sneijder resmen Galatasaraylı

Wesley Sneijder resmen Galatasaraylı

Galatasaray'ın yeni transferi Wesley Sneijder imzayı attı. Artık resmen Aslan...


Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder Türk Telekom Arena Stadı'nda kendisini 3,5 yıl sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Sneijder'in karar verme süreci uzun sürünce Galatasaraylı taraftarların bir kısmı yıldız oyuncuya tepki göstermiş, "artık gelmesin" türünden sesler yükselmeye başlamıştı. Ancak Sneijder'ın İstanbul'a inmesiyle birlikte taraftarın yeni yıldızını şimdiden ne kadar sahiplendiği ortaya çıkmış oldu. 

SNEIJDER SORULARI CEVAPLADI...

"Dün gerçekten buraya geldiğimde, Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha anladım. Bir an önce bu kulüp için birşeyler yapmaya çalışıyorum. Bir an önce bu statta ilk maçıma çıkmak istiyorum. Çok  mutluyum. 

Pazar günü çok önemli bir maçımız var. Fiziksel anlamda bu maçta oynayabilecek durumdayım. Buraya gelmeden önce de fiziksel anlamda antremanlar yaptım, hiçbir sıkıntı yok. Hocam fırsat verirse ilk maçta oynamak isterim. "

(Gazeteciler tarafından Hagi ile karşılaştırıldığı hatırlatılıyor.)

"Hagi ile karşılaştırılmak bana çok büyük bir onur veriyor. Onun bu camia için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu biliyorum. "

KARAR VERME SÜRECİ NEDEN UZADI?

"Öncelikle açıklık getireyim. Karar verme sürecim uzun sürmedi. Öncelikle, transferin Inter'le olan süreci tamamlansın istedim. O da iki gün önce halloldu. Sonra da kararımı iki gün içinde verdim zaten."

BAŞKA KULÜPLERDEN TEKLİF GELDİ Mİ?

Başka kulüplerden de tabi ki teklif aldım. Ama en iyisini seçmem gerekiyordu. Bana gelen tekliflerden en iyisi de Galatasaray'dı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir Galatasaray var. Kariyerim için en doğru karar Galatasaray olacaktı. Ben de Galatasaray'ı seçtim. 

MUSLERA'YA GÜZEL BİR GOL ATTI, ŞİMDİ TAKIM ARKADAŞI. BUNUNLA İLGİLİ NE SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Muslera dünyanın en iyi kalecilerinden biri, gol atılması zor bir kaleci. Ama ona gol atmak bana nasip oldu. Şimdi de takım arkadaşım oldu. Çok mutluyum...

2010'DAN BERİ KARİYERİNDEKİ DÜŞÜŞÜN SEBEBİ NE?

Gerçekten 2009-2010 sezonu kariyerimin en iyi sezonuydu. Sonrasında bir düşüş yaşadım. O yıldan sonra neredeyse 3 ayda bir hoca değişti. Bu da bir futbolcu için kolay değil tabi ki. Her hocanın kendine göre farklı farklı sistemleri var. Ben de farklı sistemlerde oynamak zorunda kaldım. Bu da benim kariyerimde düşüşe sebep oldu. 

FENERBAHÇE'Lİ KUYT SORUSU!

Kuyt çok iyi bir arkadaşım. Milli takımda oynadığım ve normalde de konuştuğum bir arkadaşım zaten. Şehirle ilgili bazı sorular sordum kendisine.

Mourinho futbol hayatımda önemli bir hocam. O da buraya gelmem konusunda benimle hemfikirdi. Buraya gelmem için bu konuşmaları yapmama gerek yoktu. Ancak bu konuşmaları yapınca da içim daha rahat şekilde geldim. 

İMZAYI ATTI

Gazetecilerin sorularının ardından Wesley Sneijder kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayan 3,5 yıllık sözleşmeye imzayı attı. Sneijder'ın moral durumundan ve açıklamalarından oldukça mutlu olduğu gözlendi. 

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER