ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ağustos 2014 Salı 21:00

Volkan’dan Melo Açıklaması: "Ben de bir hayvan severim"

Volkandan Melo Açıklaması: "Ben de bir hayvan severim"

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Süper Kupa finalinde Galatasaraylı Melo ile yaşadıklarının doğru olmadığını, maçtan sonra yaptığı açıklamaların farklı yerlerle çekilmemesi gerektiğini söyledi.


Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Süper Kupa finalinde Galatasaraylı Melo ile yaşadıklarının doğru olmadığını, maçtan sonra yaptığı açıklamaların farklı yerlerle çekilmemesi gerektiğini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Fenerbahçe Televizyonu’na gündeme dair açıklamalarda bulundu. Milli kaleci, sezona kupa ile başlamanın önemli olduğunu belirterek, “Sezona böyle bir kupa ile başlamak çok anlamlı oldu. İhtiyacımız vardı diye düşünüyorum. Son iki sezondur alamadığımız bir kupaydı. Bu iki sezonda da cezalı ve sakat olduğumdan dolayı oynayamamıştım. Bu maçta oynamak nasip oldu ve kupayı penaltılarla güzel de bir galibiyetle noktaladık. Takım arkadaşlarım da saha içinde çok iyi mücadele ettiler. Belki maç daha da erken bitebilirdi ama girdiğimiz pozisyonlarda golü atamadık. Çok pozisyona girdik ve karşılığında hiç pozisyon vermedik diyebilirim. Net bir pozisyonları yok. Çok iyi mücadele ettik ve özellikle defans hattımız çok iyi oynadı. Tebrik ederim. Tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önemli bir sezon. Hedefimiz ve amacımız belli. Bu sezona bir adım önde girmek, kupayla girmek her anlamda bize yazılan bir artıdır. Ben bu kupanın tüm takıma, tüm camiamıza ve tüm taraftarlarımıza armağan olmasını diliyorum” dedi.

"ÇÜNKÜ BEN İŞİMİ HIRSIMLA YAPAN BİR İNSANIM"

Futbolcuların saha içinde neler yaşadığını kimsenin bilmediğini vurgulayan tecrübeli eldiven, “Oraya çıkışımızı ve maçtan önce neler yaşadığımızı, maç içerisinde neler yaşadığımızı, atmosferi, stresi, gerginliği her şeyi. Her maçta bu tarz şeyler olabiliyor. İsimler değişebiliyor. Bazen ve genelde aynı futbolcular, ben de dahilim buna. Çünkü ben işimi hırsımla yapan bir insanım. İşimi karakterimle yapan bir insanım. Taraftarlığımla yapan bir insanım. O yüzden de bazı şeyler bana saha içerisinde ağır gelebiliyor. Ben de bunlara bir şekilde cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi. Melo ile yaşadıklarımız doğru değil. Tasvip etmiyoruz hiçbir şekilde. Ben de etmiyorum kendi adıma ama ben hiçbir zaman bana bir şey yapılmadığı takdirde kimseye hiçbir şey yapmam. Bana bir şey yapılıyor ki ben de bunun karşılığında bir şeyler yapıyorum. Mesela ben penaltı kaçtıktan sonra taraftarıma doğru, Selçuk’un penaltısında da aynısını yaptım, taraftarıma doğru koşarken önüme engel koyuyor. Bunu bazıları, ’Volkan, Melo’nun üstüne çıktı, seviniyor’ diye yorumlayabiliyor. Böyle bir şey olamaz. Maç içerisindeki hareketleri, takım arkadaşlarıma davranışları, bu bir değil, iki değil, üç değil, dört değil, beş değil. Benim açıklamam da maçtan sonra bunun üzerineydi zaten. Hiç kimse üstüne alınmasın veya hiçbir yer hiçbir kurum bunu üstüne alınmasın. Ben de bir hayvan severim. Benim de köpeklerim var. Benim de köpeklerle bağım çok sağlamdır. Yani çok severim. Ama oradaki ifadelerim bir kişiye odaklıydı. O kişi de zaten seviyor kendini o şekilde ifade etmeyi. O yüzden benim ona bu şekilde söylemem farklı yerlere çekilmesin. Benim tek üzüldüğüm o. Yoksa ben hep söylediklerimin arkasındayım. Tabi yaşananlar güzel değil. Biz oraya Soma aileleri için gittik. Umarım da faydamız, ufak da olsa bir yararımız dokunmuştur, ufak da olsa onlara mutluluk, onların yüzlerinde bir gülümseme hissettirmişizdir. Eğer bunu başarabildiysek, bu bize mutluluk verir. Tabi ki bu taraftan bakıldığında bu tarz şeyler futbolda güzel değil ama her derbi maçından sonra bu tarz şeyler konuşuluyor, yaşanıyor. Bunlar oluyor futbolda. Fazla da abartmaya, büyütmeye gerek yok. Bunlar futbolun içinde olan şeyler” ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER