ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2014 Cuma 22:38

Volkan'dan kağıtlı gönderme

Volkandan kağıtlı gönderme

Volkan Demirel, Kardemir Karabükspor maçının 75. dakikasında kale arkası kamerasına "Şampiyon Fenerbahçe" yazılı kağıdı gösterdi.


Spor Toto Süper Lig 33. hafta mücadelesinde Fenerbahçe ile Karabükspor'un karşılaştığı mücadelenin ikinci yarısında ilginç bir olay yaşandı.

Sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçeli futbolcular, taraftarlarına veda etti.

Bu sezon kendi sahasındaki son maçta Kardemir Karabükspor'u 4-0 ile geçen sarı-lacivertli futbolcular, maçın bitiş düdüğünün ardından yeşil sahadan ayrılmadı. Oyuncular, çalınan müzik eşliğinde saha içinde sevinç gösterileri yaptı.

Bu arada kaleci Volkan Demirel, elinde büyük bir Fenerbahçe bayrağı ile sahada tur attı.

75. dakikada savunma oyuncusu Bekir'in oyundan çıkması sonucu oyuna giren Selçuk Şahin, Ersun Yanal'ın verdiği bir kağıt parçasını saha içine taşıdı. Selçuk, bu kağıt parçasını takım arkadaşlarına verdi. Elden ele dolaşan kağıdı alan oyuncu bir diğer arkadaşına verdi.

"ŞAMPİYON FENERBAHÇE"

En son Volkan'a kadar gelen kağıdı Volkan, açarak kameralara gösterdi. Kağıtta "Şampiyon Fenerbahçe" yazdığı görüldü. Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, maç içinde futbolcularına taktiksel değişiklikleri kağıtla bildiriyordu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER