ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 15:50

Volkan Şen'in ağlayarak sahayı terk etmesi


Trabzonsporlu futbolcu Volkan Şen, Çaykur Rizespor maçında ağlayarak sahayı terk etmesiyle ilgili olarak, "Kulüp başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay başta olmak üzere takım arkadaşlarımızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde basın açıklaması yapan Şen, futbol yaşantısı boyunca saha içerisinde hep mücadele ettiğini belirterek, "Bana verilen yeteneklerin bilincinde olarak hareket etmeye çalıştım. Trabzonspor'da üçüncü sezonum ve bordo-mavili formaya büyük bir aidiyetlik duygusu ile bağlıyım. Ne var ki son lig maçında duygusal bir an yaşadım" ifadelerini kullandı.

Yaşadığı olayın sonrasında teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'a verdiği destekten dolayı teşekkür eden Şen, şöyle devam etti:

"Bu olayın sonrasında bana destek olan başta hocamız Mustafa Reşit Akçay'a, takım arkadaşlarıma ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu teşekkürün ardından özür dilemem gereken kişiler de var. Kulüp başkanımız İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktörümüz Mustafa Reşit Akçay başta olmak üzere takım arkadaşlarımızdan ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Ben her zaman bu forma için mücadele ettim. Bundan sonra da Allah'ın izniyle o sahada elimden gelenin en iyisini yaparak mücadele edeceğime söz veriyorum."
Volkan Şen, açıklamanın ardından yaşadığı olayla ilgili soru kabul etmedi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER