ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 13:39

Volkan Şen'den önemli açıklamalar

Volkan Şenden önemli açıklamalar

A Milli Futbol Takımı'nın Brezilya ve Kazakistan ile yapacağı maçların aday kadrosuna davet edilen oyunculardan Volkan Şen, yeniden milli takıma çağrılmaktan dolayı gururlu olduğunu söyledi.


A Milli Futbol Takımı'nın Brezilya ve Kazakistan ile yapacağı maçların aday kadrosuna davet edilen oyunculardan Volkan Şen, yeniden milli takıma çağrılmaktan dolayı gururlu olduğunu söyledi.

Volkan Şen, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilecek ilk antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Burada olmak gerçekten çok güzel bir duygu" diye konuşan Volkan, "Uzun bir aradan sonra tekrar davet edilmek beni çok onurlandırdı. Mutlu oldum. Bunun için Fatih Terim hocam ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Brezilya ile 12 Kasım Çarşamba günü oynanacak hazırlık maçına değinen Volkan, "Bizim açımızdan önemli bir hazırlık maçı olacak. Brezilya maçının sonucu çok önemli olmasa da oynayacağımız futbol ve sahada göstereceğimiz performans bizim için çok önemli. Avrupa Şampiyonası elemelerindeki Kazakistan maçı öncesi güzel bir karşılaşma olacak. Eksiklerimizi, hatalarımızı ve iyi yaptığımız şeyleri görüp, Kazakistan karşısında güzel bir sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

 "TELAFİSİ OLMAYAN MAÇLAR YAPACAĞIZ"

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde beklentilerin çok altında sonuçlar aldığının hatırlatılması üzerine Volkan Şen, önlerinde çok zorlu müsabakalar olduğunu kaydetti.

"Hiç kimse şüphe etmesin. Milli Takım gerçekten çok kaliteli futbolculara sahip" değerlendirmesinde bulunan Volkan, "İyi futbol oynayıp, sonuç alamadığımız maçlar oldu. Bundan sonra telafisi olmayan müsabakalar yapacağız. Kazakistan maçında hem iyi oynamak hem de iyi bir sonuç almak istiyoruz. İnşallah Kazakistan karşısında iyi bir sonuç alarak güzel yerlere doğru gideriz" şeklinde görüş belirtti.

Bursaspor'daki performansına da değinen Volkan, "Bu sene benim adıma güzel başladı. İyi işler yapıyorum. Bunda Şenol Güneş hocamın büyük bir katkısı var. Bursaspor büyük bir camia ve iyi bir takım kuruldu. Ben de hocamın verdiği görevlere göre sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Becerebiliyorsam da ne mutlu bana" şeklinde sözlerini tamamladı.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER