ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Eylül 2013 Pazar 17:19

Volkan Demirel'in övdüğü Galatasaraylı

Volkan Demirelin övdüğü Galatasaraylı

A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Volkan Demirel, Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.


Başarılı file bekçisi Volkan Demirel, AMK gazetesine açıklamalarda bulundu.

Demirel, "Fatih Terim'in A Milli Takım Teknik Direktörü olması uzun süredir birbirinden kopuk olan takımı da birbirine yakınlaştırdı. İyi bir Galatasaraylı olmasına rağmen milli takıma kesinlikle kulüpçü kimliğini getirmeyen, eğer getiren olursa da cezasını anında kesen, kırmızı-beyazdan başka renge tahammülü olmayan Terim, daha ilk idmanında tüm takımın dertlerini çözdü" dedi.

Hangi futbolcu formda, hangisi mutsuz, hangisi oynamak istiyor, hepsini oyuncularının gözünden anlayan Terim, 'hasta' derecesinde Fenerbahçeli olan Volkan Demirel'i bile kendisine hayran bırakmış durumda.

Milli file bekçisi, önceki günkü maçın ardından kendisine Fatih Terim'i soranlara, "O Türk futbolunun hoca anlamında her şeyi. Türk futbolunun İmparatoru. Bu ülkeye hizmetleri ortadadır. Futbolcunun halinden çok iyi anlayan bir isim" ifadesini kullandı.

Daha önce bir Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından Fatih Terim'e sarıldığı için kendi taraftarı tarafından eleştirilen Gökhan Gönül de tam bir Terim hayranı ve tecrübeli teknik adamın en çok sevdiği isimlerden biri.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER