ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 01 Ağustos 2014 Cuma 17:27

Vodafone Arena devlet katkısı aldı mı ?

Vodafone Arena devlet katkısı aldı mı ?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman açıkladı.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türkiye’de yapımı devam eden 25 stada devletin katkı sağladığını, Vodafone Arena Stadını ise kendi alın terleri ve sponsorların katkılarıyla yaptıklarını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Ağustos sayısında camiaya ve taraftarlara seslendi. Beşiktaş formasının Beşiktaşlılar için kutsal olduğunu belirterek, "Formamızı 111 yıldır şerefle, onurla taşımanın gururuna sahibiz. Bütün Beşiktaşlılar’ın yaşamında, formamızı giydiği günün, ilk formamızı satın aldığı anın yeri özeldir. Her Beşiktaşlı için, Beşiktaş formasının paha biçilemeyecek bir değeri vardır. 2014-2015 sezonu için formalarımızı hazırlarken, bütün bu sorumluluklarımızın bilincindeydik. Forma sponsorumuz Adidas ile titiz bir çalışma yaptık ve Beşiktaşımız’a layık üç ayrı dizayndaki forma ile taraftarlarımızın huzuruna çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Taraftarlarımızın yeni formalarımızı beğeneceklerine, sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Beşiktaşlı olmayı, bir yaşam biçimi haline getiren büyük taraftarımız, takımımızı yeni formalarımızla maçlarımıza gelerek destekleyecektir. Yeni sezonda elde edeceğimiz başarılarla Türkiye’nin siyah beyaza boyanması, bütün Beşiktaşlılar’ın sokaklarda formalarıyla dolaşması en büyük hedefimizdir" şeklinde konuştu.

"ACI ÇEKMEDEN GÜNEŞLİ GÜNLERİ GÖRMEK MÜMKÜN OLMUYOR"

Geçtiğimiz Ramazan ayında Vodafone Arena’nın doğu tribününde iftar yemekleri düzenlediğini hatırlatan Orman, "Camiamızdan çeşitli meslek grupları, dernekler ve kulüp üyeleri ile bu iftar yemeklerinde bir araya geldik, sohbetler ettik, görüş alışverişinde bulunduk. Mabedimizin açılmasıyla birlikte Beşiktaş’ın aydınlık günleri çok daha rahat olacaktır. Acı çekmeden güneşli günleri görmek mümkün olmuyor. Şu anda Türkiye’de 26 stat yapılırken, 25’ine devlet katkı sağlıyor. Biz stadımızı, hiçbir yerden katkı almadan, kendi alın terimizle, Beşiktaş’a güvenen sponsorlarımızla ve bizlere güvenip loca ve kombine alan taraftarlarımızın emekleriyle yapıyoruz. Bu nedenle sizlerden kombinelerimize, formalarımıza, diğer lisanslı ürünlerimize ve yayınlarımıza olan ilginizi devam ettirmenizi bekliyor, kulübüm ve şahsım adına her katkı için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

Orman, Beşiktaş’a faydalı olacağına inandıkları için Senegalli futbolcu Demba Ba’yı transfer ettiklerini vurgulayarak, "Teknik direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde Almanya ve İngiltere’de yaptığı kamplarla yeni sezona hazır hale gelen futbol takımımızla ilgili elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yine diğer branşlarda da transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Futboldan basketbol, hentboldan voleybola, atletizmden jimnastiğe, bokstan güreşe kadar Beşiktaş armasının temsil edildiği her branşta başarı hedefliyoruz" dedi.

"TAKIMLARIMIZIN EN BÜYÜK GÜCÜ TARAFTARIMIZDIR"

Beşiktaş taraftarının da kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Orman, "111 yıldır olduğu gibi bu sene de kulübümüzün, yönetimimizin, takımlarımızın en büyük gücü, her zaman olduğu gibi büyük Beşiktaş taraftarı olacaktır. Büyük Beşiktaş Camiası’nın el ele ve gönül birliği içinde arkamızda olduğunu bilmek bana hem güç hem de tarif edilemez bir onur veriyor. 2014-2015 sezonunun başta Beşiktaşımız olmak üzere tüm rakiplerimize ve futbol ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER