ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mayıs 2014 Cuma 15:30

Ve Messi itiraf etti!

Ve Messi itiraf etti!

Arjantin Milli Takımı kaptanı Messi, Brezilya'da 12 Haziran'da başlayacak 2014 Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı çok istiyor.


İngiliz basınına konuşan Lionel Messi, hayatındaki tek önemli şeyin futbol olduğunu belirterek, "Küçüklüğümden bu yana tek uğraşım futboldu ve her zaman böyle kalacak. Bu sporu ancak sıkılırsam bırakabilirim. Zevk aldığım için oynuyorum" dedi.

Arjantin formasıyla iki kez Dünya Kupası'na katılmasına rağmen çeyrek finalden daha yüksek bir başarıya ulaşamadığını hatırlatan yıldız oyuncu, "Brezilya'da bu durumu değiştirmek istiyorum. Dünya Kupası'nı kazanmayı çok istiyorum. Bunu sadece insanların benim hakkımdaki düşüncelerini değiştirmek için değil, müzemde eksik kalan tek kupa olduğu için de istiyorum" ifadesini kullandı.

Turnuvada kendisine rakip gördüğü en güçlü oyuncuları sıralayan Arjantinli golcü, "Neymar, Iniesta, Xavi, Ronaldo, Robben ve Ribery. Hepsi de çok iyi futbolcu ve birini diğerinden ayırt etmem imkansız" şeklinde konuştu.

Lionel Messi, Barcelona'da birçok takım arkadaşının Dünya Kupası'nı kazanma sevincini yaşadığını ve onları kıskandığını itiraf etti. 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER