ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2014 Salı 23:19

VakıfBank, Çanakkale Belediyesi’ni de 3-0’la geçti

VakıfBank, Çanakkale Belediyesini de 3-0la geçti

Lig lideri VakıfBank’ta günün en skorer ismi Güldeniz Önal Paşaoğlu (14 sayı) olurken, Robin de Kruijf da 13 sayı ile galibiyete önemli katkıda bulundu.


VakıfBank, Bayanlar Voleybol Ligi 8. haftasında evinde Çanakkale Belediyesi’ni 3-0’lık sonuçla mağlup etti ve üst üste altıncı galibiyetini aldı.

VakıfBank, Bayanlar Voleybol Ligi’nde sezonun sekizinci haftasında Burhan Felek Spor Salonu’nda Çanakkale Belediyesi’ni ağırladı. Sarı siyahlılar karşılaşmada rakibini 3-0 geçerek Bayanlar Voleybol Ligi’ndeki üst üste 6. galibiyetine imza attı.

Çanakkale Belediyesi karşısında mücadeleye Güldeniz, Bahar, Sheilla, Vasileva, Robin, Çağla – Gizem Örge (L) ilk altısı ile başlayan son şampiyon VakıfBank, karşılaşmanın birinci setini 25-17 üstün tamamladı. Sarı siyahlılar rakibi karşısında ikinci seti de 25-16 aldı ve setlerde 2-0’ı buldu. VakıfBank, son seti ise 25-16 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en skorer oyuncuları Güldeniz Önal Paşaoğlu (14 sayı) ve Robin de Kruijf (13 sayı) oldu.

Çanakkale Belediyesi’ni 3-0’la geçen VakıfBank’ta maç sonrası konuşan genç pasör Çağla Akın yaptığı açıklamada, "Güzel bir maçtı, galibiyet aldığımız için mutluyuz. Haftaya iki tane önemli maçımız var, o maçlar için bir hazırlık oldu. İlk altıda başladığım için de oldukça heyecanlıydım ama bu şekilde oynayarak kendimi geliştireceğimi düşünüyorum." dedi.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER