ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ocak 2014 Çarşamba 14:36

Uruguay'dan bir isim de Galatasaray'a

Uruguaydan bir isim de Galatasaraya

Roberto Mancini'nin takımın hücum gücünü arttırmak istediği için Uruguaylı yıldızın alınması için yönetime bir rapor sunduğu iddia edildi.


Roberto Mancini'nin takımın hücum gücünü arttırmak istediği için Uruguaylı yıldızın alınması için yönetime bir rapor sunduğu iddia edildi.

İtalyan basını, Galatasaray'ın Southampton'ın ın Uruguaylı oyuncusu Gaston Ramirez'i istediğini yazdı. İki sezondur Southampton'da forma giyen 23 yaşındaki ofansif orta saha Galatasaray'ın radarına girdi.

Tuttomercato'nun haberine göre, oyuncunun son yaşadığı sakatlık düşünüldüğü derecede ciddi değil ve bu durum oyuncuyu transfer piyasasında talep edilen biri haline getiriyor.

Aysal anlaştık demişti

Başkan Ünal Aysal devre arasından önce gazeteci Levent Tüzemen'e yaptığı açıklamalarda Galatasaray'ın kanatlardan yeterince hücum edemediğini vurgulamış ve özellikle sol tarafa Bruma çabukluğunda bir oyuncuyla takviye edeceklerini hatta futbolcuyla el sıkıştıklarını söylemişti. Aysal o ismin Gaston Ramirez olduğunu da açıklamış hatta gazeteci Levent Tüzemen aldığı bu haberi köşe yazısında açıklamıştı.

Yabancıların durumu transferi netleştirecek

Yabancı bir stoperle takımı takviye etmek isteyen Galatasaray için tek sıkıntı tabiki de yabncı kontenjanı. Takımda şuanda 12 yabancısı bulunan sarı kırmızılıların olası bir stoper transferiyle birlikte yabancı sayısı 13 olacak. Bruma'nın sözleşmesini donduracak olan Galatasaray yönetimi Dany ve Amrabat'ın da hafta sonuna kadar takımdan ayrılmasını bekliyor. Böylelikle takımdaki yabancı sayısını 10 düşürecek olan Galatasaray Riera ile de yollarını ayırarak Ramirez'i kadroya katma düşüncesinde.

İlk olarak kiralık

Ramirez için Galatasaray'ın ilk olarak satın alma opsiyonlu olarak kiralama teklifinde bulunacağı aktarılan bilgiler arasında. Eğer bu transfer döneminde Galatasaray bu transferi bitiremezse sezon sonunda Ramirez için tekrar girişimlerde bulunulacak.

(Eurosport)

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER