ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mayıs 2013 Perşembe 15:04

Ünal Aysal'dan transfer açıklaması!

Ünal Aysaldan transfer açıklaması!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GS TV'de katıldığı programda transfer planları ile ilgili açıklamalar yaptı.


Felipe Melo'nun durumunun gelecek günlerde belli olacağını belirten başkan, Brezilyalı oyuncunun Alper Potuk'tan iyi olduğunu söylerken, Burak Yılmaz için ise bir teklif gelmediğini ifade etti. Arda Turan ile ilgili bir girişim olmadığını vurgulayan Ünal Aysal, milli oyuncunun Türkiye'ye dönmesi halinde sarı-kırmızılı ekibe döneceğinin de altını çizdi. Aysal ayrıca Arjen Robben için bütçenin yeterli olmadığını da sözlerine ekledi.

"2011/12 sezonunda yepyeni bir takım kurduk. 12/13 sezonunda bu takımı nasıl daha iyi çalıştırırız, buna biraz daha ek güçler ekledik. Önümüzdeki 1-2 aylık süre içinde bu takım artık nasıl mükemmel olur, stada gittiğimizde nasıl huzur içinde maç izleriz diye çalışmalarımızı tamamlayacağız."

AYSAL'DAN MELO MESAJI!

"Stoper sorunumuz vardı, bence Avrupa'nın en iyi stoperiyle kapattık. Sol bek isteği var Fatih Hoca'nın. Melo'nun durumu var. Önümüzdeki günlerde belli olacak. Melo iyi oyuncu, büyük ve zor maçların adamı oldu. Mevsim başında, içerideki maçlarda bizi üzdü. Geç katılmasından kaynaklanmış olabilir. İmtihanlar yaklaşınca çalışan öğrenci gibi."

BURAK YILMAZ'A TEKLIF VAR MI?

"Benim önüme gelmiş kati bir teklif yok. Burak veya başka bir oyuncuyla ilgili teklif yok. Teklif gelirse ilk konuşacağım insan Fatih Terim, ikincisi oyuncudur. Gönülsüz oyuncu gelir, ben gitmek istiyorum derse takımda tutmam. Arda böyleydi, Fatih Hoca istememişti ama ben Arda'nın önünü açtım."

"ARDA GERI DÖNERSE GALATASARAY'A DÖNER"

"Arda ile ilgili şu an bir şey yok. Ancak, Arda dönerse sadece G.Saray'a döner. Benim tahminim o yönde."

"Bütün transferleri hocamızın kamp dönemine yetiştireceğiz. Geçen sene 15 gün şaştı, bu sene tarih vermeyelim.

ROBBEN IÇIN TEMASIMIZ OLMADI!

"Robben için ben de gazetelerden okudum. Hiçbir temasımız yok. Robben'in fiyatı, bizim transferlere ayırdığımız bütçenin de üzerinde. Transfer maliyetin, aracılara ödeyeceğiniz, oyuncunun alacağı para var. O yüzden bütçe konusunda net konuşmayalım. Belki Robben'i bu sene alamadık ama gelecek sene alabiliriz. Drogba'yı da 1 sene önce alamadım ama daha sonra aldım."

"MELO, ALPER'DEN DAHA IYI"

"Alper Potuk bizim için önemliydi. Yabancı kontenjanından 1 ismin yerini doldurabilirdi. Almak istedik, mümkün olmadı. 1 kızı 10 kişi ister,1 kişi alır. Bu iş böyledir. Biz alamadık. Masada bizim sınırlı imkanlarımız var. Onları zorlamak istemiyoruz. Orayı bir isimle dolduracağız. En kötü Melo'yla dolduracağız. Melo, Alper'den daha iyi ve daha deneyimli bir isim."

YABANCI SINIRLAMASI IÇIN DÜŞÜNCELERI

"Akılcı yönden baktığım zaman anlayamadığım, başka açıdan kritik yapamadığım bir durum bu. Avrupa'ya girmek isteyen, bunu arzulayan bir ülkede yabancı sınırının olmasını anlamam mümkün değil. 75 milyon insan var. 50 tane yabancı mı bizi, milli takımı geri bırakacak. Kesinlikle mümkün değil. Lejyonerlerin bizim dışarıda tanıtımımıza katkısı olacaktır. Olmayınca tek elle mücadele ediyoruz."

"FEDERASYONDAN CEVAP GELMIYOR"


"Bu iş yaptım olduculukla geçiştirilemez. Şovenizmle yapılmaz. Hiçbir şey yapamadık, bari bunu yapalım demekle olmaz. Altyapılar şimdiye, gelecek seneye hazır değil. Federasyondan bu söylemlere cevap gelmiyor. Yaptım olduculukla, dayatmalarla yürütüyorlar. Hep aynı şeyi yapıp, farklı şeyi bekleyemezsiniz."
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER