ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Eylül 2014 Perşembe 08:53

Ukraynalı gazetecilerden Halilhodzic’e ilginç teşekkür

Ukraynalı gazetecilerden Halilhodzice ilginç teşekkür

Ukraynalı gazeteciler Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’e, Cezayir Milli Takımı’nın başındayken Rusya’nın elenmesine neden oldukları için teşekkür ettiler.


Ukraynalı gazeteciler Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’e, Cezayir Milli Takımı’nın başındayken Rusya’nın elenmesine neden oldukları için teşekkür ettiler.

DÜNYADAN FUTBOLBASKETBOLVOLEYBOLHENTBOLDİĞER SPORLAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç ve futbolculardan Kevin Constant ile birlikte maçın oynanacağı Lviv Arena Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Halilhodzic, Metalist Kharkiv’i çok iyi inceleme fırsatı bulduklarını belirterek, “Grupta ilk maçımızı oynayacağız. Rakibimiz çok iyi bir takım, geçen sene ligi 3. sırada bitirdiler. Bizim için zor bir müsabaka olacak ama Avrupa Ligi’nde grubu ilk iki sırada bitirmek istiyoruz. Bunun için arzulu ve istekliyiz. Tabi ki bu deplasmanda güzel bir skorla başlamak bizim için zevkli olur" dedi.

“TRABZONSPOR KENDİNİ HENÜZ AVRUPA’DA İSPATTALAMIŞ DEĞİL”

Halilhodzic, bir gazetecinin, “Maçın favorisi kim?” şeklindeki sorusuna, “Bu sorun cevabını aslında maçtan sonra da verebiliriz. Şu an Trabzonspor, Avrupa’da henüz tam olarak kendini ispatlamış değil. Bizim gibi büyük bir takımın deplasmanda kazanması kolay olmayabiliyor. Bu tarz maçlarda istikrarlı ve kararlı olmanız, buradan iyi bir netice almamız gerekiyor” diye konuştu.

Bir gazetecinin “4 maçtır gol yemiyorsunuz, bu kaleci Onur’un performansına mı bağlı, yoksa sizin taktiklerinize mi?” sorusuna ise şöyle cevap verdi:

“Maçları izleyin ve bunlara siz karar verin. Tabi ki ben takımımı maçlara hazırladığım zaman taktiğimi çok isabetli seçerim ve oyuncularıma ona göre uygulatırım. Oyuncumuz Onur, çok iyi maçlar çıkarıyor ama bunu sadece Onur ile sınırlandıramazsınız. Biz takım olarak iyi oynuyoruz, bütün oyuncular birbirlerine yardımcı oluyorlar."

"TAKIMDA SADECE JAJA’YI İNCELEMEDİM"

Halilhodzic, sadece Metalist Kharkiv’de forma giyen Trabzonspor’un eski futbolcusu Jaja’yı incelemediğini belirterek, “Sadece Jaja’yı incelemedim diğer oyuncuları da tanıyorum. Rakibi iyi analiz ettiğimi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

“POLİTİK KONULARA GİRMEYECEĞİM”

Halilhodzic, Ukraynalı bir gazetecinin, “Cezayir Milli Takımı’nın teknik direktörü olduğunuz dönemde, Rusya karşısında aldığınız beraberlikten sonra elenmesinden dolayı size teşekkür ediyoruz. Bu beraberlik bizi çok mutlu etti” demesi üzerine şunları söyledi:

“Biz Metalist Kharkiv maçını değerlendiriyoruz. Onun için buradayız. Ben spora farklı bir çerçeveden yaklaşıyorum. Sporu dostluk ve saygı ile anıyorum. Bu tarza politik konulara girmeyeceğim."

CONSTANT: “METALIST MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILMAMIZ İSTİYORUZ”

Trabzonspor’un Gineli futbolcusu Kevin Constant, Avrupa Ligi’nde önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, “Bu yarışa çok iyi girmemiz lazım. Çok iyi hazırlandık. Bu nedenle Metalist maçından galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Biz buraya kazanmak için geldik ancak burada puan kaybetmemenin de önemli olduğunu biliyoruz. Biz hazırlıklarımızı galip gelmek için yaptık" dedi.

Constant, Cardozo ile ilgili bir soruya ise Portekizli yıldızın kariyerli bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, “Cardozo çok önemli bir hücum oyuncusu. Aslında kaç gol atacağını kendisine sormanız gerekiyor, yanıtını da kendisinden alırsınız” şeklinde konuştu.

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER