ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Aralık 2014 Salı 14:35

Tuzlaspor, Süper Lig dinlemiyor

Tuzlaspor, Süper Lig dinlemiyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 3-1 yenen Spor Toto 3. Lig temsilcisi, Kasımpaşa'dan sonra ikinci kez bir Süper Lig takımı karşısında kazandı.


Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ikinci maçında Sivasspor'u 3-1 yenen Spor Toto 3. Lig temsilcisi Tuzlaspor, bu sezon kupada ikinci kez bir Süper Lig takımı karşısında kazandı. 

Kupada elemelerdeki 3. tur mücadelesinde Kasımpaşa'yı 3-1'lik skorla eleyerek, gruplara kalma başarısını gösteren Tuzlaspor, gruptaki ikinci maçında sahasında konuk ettiği Sivasspor'u da puansız gönderdi. 

Başarılı bir sezon geçiren Tuzlaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda elemelerde 1. turdan itibaren çıktığı 5 maçı da kazanmasını bildi. A Grubu'ndaki ilk maçında PTT 1. Lig temsilcisi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 3-2 yenen Tuzlaspor, gruplar öncesi elemelerde ilk turda Darıca Gençlerbirliği'ni 3-1, ikinci turda Kartalspor'u 2-0'lık skorlarla saf dışı bırakmıştı. 

Ligde 1. Grup'ta 16 maçlık bölümde tek yenilgisi bulunan, 8 galibiyet ve 7 de beraberlik alan Tuzlaspor, 31 puanla ikinci sırada yer alıyor. 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER