ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Aralık 2014 Salı 00:27

Tütüneker: Sonuçta deplasmandan bir puan aldık

Tütüneker: Sonuçta deplasmandan bir puan aldık

Tütüneker, Sivasspor ile 1-1 berabere kalan maç sonrası yaptığı değerlendirmesinde, kırmızı kart pozisyonu sonrası biraz daha baskılı olmaları gerektiğini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.


Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, “Sivasspor'un biraz daha fazla pozisyona girdiğini söyleyebilirim. Sonuçta 1-1 berabere bitti, deplasmandan 1 puan alıyoruz. Baktığınız zaman ikinci yarı biraz daha etkili olmamız lazımdı ama olamadık. İnşallah ileriki maçlarda bir şeyler yaparız.” dedi.

 Uğur Tütüneker, "Özellikle kırmızı karttan sonra galip gelebilirdik. Tabi kırımızı kart tartışılır, hakem öyle karar verdi. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra az daha baskılı, hücumda daha etkili olmamız gerekiyordu. Kırmızı karta kadar bir mücadele vardı. Bizim açımızdan çokta iyi bir oyun yoktu. Zannediyorum Sivasspor'un biraz daha fazla pozisyona girdiğini söyleyebilirim. Sonuçta 1-1 berabere bitti, deplasmandan 1 puan alıyoruz. Baktığınız zaman ikinci yarı biraz daha etkili olmamız lazımdı ama olamadık. İnşallah ileriki maçlarda bir şeyler yaparız." şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine kırmızı kart pozisyonunu da değerlendiren Tütüneker, “Hakem verdiği zaman kırmızı mı değil mi diye vermeyebilirdi, ama verdi yapacak bir şey yok. Zaman zaman bu tarz şeyler oluyor. Pozisyonda ahım şahım bir şey yoktu ama yüzüne topu fırlattı. Topu fırlattıysa kırmızı kartsa kırmızı karttır . Kuralları irdeleyecek değilim. Yapılacak bir şey yok.”ifadesini kullandı.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER