ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ekim 2013 Pazartesi 15:31

Türkiye Hollanda maçı ne zaman,saat kaçta?

Türkiye Hollanda maçı ne zaman,saat kaçta?

Türkiye Hollanda maçı saat kaçta oynanacak? İşte Türkiye Hollanda maçı kanalı...


Türkiye Hollanda maçı 15 Ekim Salı akşamı saat 21.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda başlayacak ve Star TV'den yayınlanacak.

FATİH TERİM: HERKESLE BAŞA ÇIKARIZ
 
Milli Takım, Fatih Terim ile birlikte adeta küllerinden doğdu ve Brezilya ümitlerini yeşertti. Estonya maçının görünenden daha zor geçtiğini söyleyen Terim, “Bu stresi çekmek kolay değil. Hakikaten sadece galibiyetin geçerli olduğu bir maçtı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Şimdi bundan sonrası tam bir satranç oyunu olacak. Fenerbahçe Stadı'nda seyircimizle beraber bu play-off'u istiyoruz. İşi basite indirgersek galibiyetten başka çaremiz yok. Onun planını yapacağız. Bize sevinç kısa. Şimdiden Hollanda maçına konsantre olacağız. Salı gecesi play-off'u kutladığımız bir gece olacak inşallah. Biz elimizden geleni yapacağız. Ülke bu Milli Takım'ı sevdi. Salı günü herkesin forması kırmızı-beyaz olsun. Ondan sonra biz herkesle başa çıkarız" ifadelerini kullandı. 
 
CANER HOLLANDA MAÇINDA YOK
 
Fenerbahçe ve Milli Takım'da gösterdiği başarılı performansla dikkati çeken Caner Erkin cezalı duruma düştü. Umut'un attığı golün asistini yapan Caner, kritik Hollanda karşılaşmasında ay-yıldızlıları yalnız bırakacak. Estonya karşısında forma giyen ceza sınırındaki oyunculardan Burak, Ömer , Semih, Volkan ve Arda ise kart görmeden maçı tamamladı.
 
A Milli Takımımız, FIFA 2014 Dünya Kupası eleme grubundaki onuncu ve de son maçında Hollanda ile karşılaşacak. 
 
15 Ekim Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Olegario Benquerença yönetecek. Benquerença'nın yardımcılıklarını Ricardo Jorge Ferreira Santos ile Joao Ferreira Dos Santos yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Carlos Miguel Taborda Xistra olacak. Bu önemli maç Star TV'den naklen yayınlanacak.
 
TERİM'İN 96.MAÇI
 
Hollanda karşılaşması A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'in ay yıldızlıların başında çıkacağı 96.milli maç olacak.
 
27 Ekim 1993'te İstanbul'da oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Polonya maçı ile birlikte A Milli Takım teknik direktörlüğüne başlayan Fatih Terim yönetiminde milliler 46 galibiyet, 26 beraberlik, 23 de mağlubiyet alırken 148 gol atma başarısı gösterdi. Terim, en çok milli maça çıkan A Milli Takım teknik direktörü unvanını da elinde bulunduruyor. 
 
Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor: 
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER