ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 15:09

Türkiye - Brezilya maçı saat kaçta?

Türkiye - Brezilya maçı saat kaçta?

A Milli Futbol Takımı, bugün özel maçta Brezilya ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.


A Milli Futbol Takımı, bugün özel maçta Brezilya ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 20.30 başlayacak karşılaşma aynı saatte Show TV'den naklen yayınlanacak.

Tarihinde 6. kez karşı karşıya gelecek olan Türkiye ile Brezilya arasındaki mücadelede Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan Ravshan Irmatov yönetecek. Abdukhamidullo Rasulov ve Jakhongi Saidov'un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemimiz Halis Özkahya olacak.

58 YIL SONRA

İki takım, Türkiye'de oynanacak olan maçla 6. kez karşı karşıya gelecekler. Brezilya Teknik Direktörü Carlos Dunga'nın tamamı Avrupa'da oynayan ve Brezilya Ligi'nden hiç bir oyuncuyu çağırmadığı aday kadrodan oluşan Brezilya Milli Takımı ile Türkiye A Milli Futbol Takımı İstanbul'da 58 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Türkiye ile Brezilya arasında 1956'da İnönü Stadı'nda yapılan maçı konuk ekip 1-0 kazanmıştı. Türkiye ile Brezilya arasında oynanacak mücadelede takımların muhtemel 11'leri şöyle:

Saat: 20:30

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Ravshan Irmatov, Abdukhamidullo Rasulov, Jakhongi Saidov

Türkiye: Volkan Babacan, Tarık Çamdal, Caner Erkin, Bekir İrtegün, İsmail Köybaşı, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Mehmet Topal, Olcay Şahan, Arda Turan, Umut Bulut

Brezilya: Diego Alves (Valencia), Danilo (Porto), Miranda (Atlético Madrid), David Luiz (PSG), Filipe Luis (Chelsea), Luiz Gustavo (Wolfsburg), Fernandinho (Manchester City), Oscar (Chelsea), Willian (Chelsea), Luiz Adriano (Shakhtar Donetsk), Neymar (Barcelona)
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER