ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 13:52

Türk Milli Takımı'nda oynar mısın?

Türk Milli Takımında oynar mısın?

Galatasaray'ın Brezilya'lı oyuncusu Alex Telles, Türk Milli Takımı'nda oynarmısın sorusunu zamana bıraktığını açıkladı.


Galatasaray'ın Brezilya'lı oyuncusu Alex Telles, bu akşamki Brezilya-Türkiye maçı öncesi konuştu. Telles, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Benim için güzel bir maç. Hem ülkem burada. oynadığım ülkeyle maç yapılacak. Çok mutluyum. Tabi ki Brezilya Milli Takımı'nda oynamak isteridim. Galatasarayda oynamak o yol için güzel bir adım bence." ifadelerini kullandı.

"ÖNCELİK BREZİLYA AMA BELLİ OLMAZ..."

Alex Teles, "Aurelio gibi Türk Milli Takımı'nda oynamayı düşünür müsün? sorusuna "Her oyuncu kendi ülkesinin Milli Takımı'nda oynamak ister. Ailemle konuşuyorum Türkiye'de insanların bize yaklaşımını iyi niyetini. Futbolda hiçbir şey belli olmaz. Bunu zaman gösterecek." cevabını verdi.

TEKLİF VAR MI?

Bu sezon fazla forma şansı bulamaması konusunda "Bir futbolcu her zaman oynamak ister. Ne kadar geniş bir kadromuz olduğunu gösterir bu. Hocamızın kararına saygı duyuyorum. BUgün yapmam gereken her zaman çalışmak, hazır olmak. Sonrasındaki karar hocanındır." şeklinde görüş bildiren Alex Telles, geçen yıl aldığı teklifler hakkında yöneltilen soruya, "Resmi olarak gelen bir şey yok ama bu tip haberler çıkıyor. Bu haberler beni daha çok motive ediyor. Benim için öncelik Galatasaray. Bir şeyleri iyi yaptığınız zaman mutlaka teklifler gelecektir ama Galatasaray'da mutluyum, buradayım." yanıtını verdi.

"ABDÜRRAHİM BEYİ BANA ANLATTILAR"

Yeni yönetimle ilgili, "Başkanımız geldiğinde beraber yemek yedik. Sıcakkanlı, Galatasaray'a yardım etmek için gelmiş bir insan. Abdürrahim beyi herkes bana çokça anlattı. Onla da çalışma fırsatı buldum. Şuan için olumlu bir hava olduğunu düşünüyorum." diyen Brezilya'lı, ligdeki durumlarıyla ilgili ise "Lideriz ama eleştiriler olabiliyor. Ben takım arkadaşlarımız, hocamız. Hepsi çok değerli kaliteli oyuncular. Kimsenin şüphesi olmasın, elimizden geleni yapacağız." yorumunu yaptı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER