ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Ekim 2014 Pazartesi 17:07

Transferi değil Beşiktaş'ı düşünüyor

Transferi değil Beşiktaşı düşünüyor

Beşiktaşlı futbolcular Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek, Bağdat Caddesi Kartal Yuvası'nda taraftarların satın aldıkları ürünleri imzaladı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Taraftarlara imza dağıtmadan önce basın mensuplarının soruların yanıtlayan Mustafa Pektemek, kronik sakat olduğu yönündeki iddiaları yalanlayıp, transfer haberlerine de itibar etmediğini söyledi.

"MİLLİ TAKIMIN LETONYA'YI YENECEĞİNE İNANIYORUM"

Pektemek, yaşadığı sakatlık nedeniyle milli takım kadrosunda yer almadığını dile getirerek, "Balıkesirspor maçında bir sakatlık yaşadım. Milli takım kadrosundan çıktım. Milli takım Letonya ile çok önemli bir maç yapacak. İyi bir kadroya sahibiz. Ay-yıldızlıların deplasmandan üç puanla döneceklerine inanıyorum. Milli takımın daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum" dedi.

"ANKARA'DA TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE SİVAS'I YENECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Mustafa ,Sivasspor maçının Ankara'da oynanacak olması ile ilgili olarak, "Sivasspor maçını Ankara Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynayacağız. Eskiden o statta birçok maça çıkmıştım. Zemininin iyi olduğunu düşünüyorum. Sivasspor maçından üç puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Oynadığımız üç deplasman maçından da galip ayrıldık. Kendi sahamızda daha rahat oynuyoruz. Ligin henüz başındayız. Taraftarlarımızın ne kadar etkili olduğunu herkes biliyor. Ankara'dan taraftarlarımızın desteğiyle iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"TRANSFERİ DEĞİL BEŞİKTAŞ'I DÜŞÜNÜYORUM"

Genç golcü hakkında çıkan transfer haberlerini "Basında hakkımda transfer haberleri çıkıyor. Benim tek düşüncem Beşiktaş. Bu haberlerin neden çıktığını bilmiyorum. Takım olarak güzel bir hava yakaladık. Bu havayı dağıtmaya çalışan insanlar var" diye değerlendirdi.

"KRONİK SAKAT OLDUĞUM YALAN"

Sık sık sakatlanmasının kronik olmadığını belirten Pektemek, "Sakatlığım hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Basında hakkımda kronik sakat olduğum yazılıyor. Bugüne kadar birçok sakatlık yaşadım. Böyle bir sakatlığı ilk kez yaşıyorum. Doktorlarımın tavsiyelerini uyguluyorum. Hücum oyuncusu olduğum için birçok defa sert müdahalelere maruz kalıyorum. Bu futbolun içinde olan bir şey. Balıkesirspor maçında yaşadığım sakatlık da böyle bir olay. Kasıtlı bir olay yok" dedi.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER