ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Eylül 2014 Cuma 16:26

Trabzonspor'dan 'Borsa' açıklaması

Trabzonspordan Borsa açıklaması

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Borsa İstanbul'un (BİST) yaptığı uyarıyla ilgili açıklama yaptı.


 
 
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, Borsa İstanbul'un (BİST) yaptığı uyarının 'normal' olduğunu söyledi, "Ekonomik yapıyı, yıl sonuna kadar düzenleyeceğiz" dedi.

"UEFA'DA YIL SONUNA SÜRE VERMİŞTİ"

Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, BİST'in Trabzonspor'un finansal yapısını düzeltmesi için yaptığı uyarıya değinirken şunları söyledi:

"UEFA'da bize yıl sonuna kadar bu konuda süre vermişti. Borsa da aynı konuda uyarı yaptı. Ancak biz belirtilen 31.12.2014 tarihine kadar mali yapıyı olması gereken haline getireceğiz. Bu konudaki uyarıyı aldık ve gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Yani ekonomik yapıyı yıl sonuna kadar düzenleyeceğiz." 

Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yarın Çaykur Rizespor'la hazırlık maçında oynayacak. Bordo mavili takımın teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in bu maçta milli takıma giden oyuncuların çokluğunda daha çok yedek oyunculara şans tanıyacağı bidirildi. 

Sakatlığı nedeniyle antrenmanlarda takımdan ayrı olarak çalışan Paraguaylı golcü oyuncu Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Teknik direktör Halilhodzic'de sağlık kuruluyla yaptığı görüşmede, "Cardozo'yu Fenerbahça maçında istiyorum" diyerek bu konuda gerekenin yapılmasını istedi.

Bu arada Cardozo'nun sağ arka adalesindeki çekmenin büyük oranda iyileştiği ve Fenerbahçe maçına yetişme ihtimalinin oldukça yüksek olduğu öğrenildi.
KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER