ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Kasım 2014 Salı 15:01

Trabzonspor, Yanal’ı bekliyor

Trabzonspor, Yanalı bekliyor

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile yollarını ayıran Trabzonspor, prensipte anlaştığı Ersun Yanal’ı bekliyor.


Yarın Trabzon’a gelmesi beklenen tecrübeli hoca ile yapılacak son görüşmenin ardından da sözleşme imzalanması bekleniyor. Bir aksilik çıkmadığı taktirde Yanal, akşam saatlerinde yapılacak antrenmanda da takımın başında olacak.

Trabzonspor’da ikinci kez göreve getirilen Ersun Yanal, daha önce 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında bordo mavili takımda çalışmıştı. Bordo mavililer, Yanal’ın görev yaptığı ilk sezonda 24 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 yenilgi ile ligi 6. sırada tamamlamıştı. Ertesi sezon da 29. haftaya kadar takımın başında kalan başarılı taktisyen, 3-0’lık Sivasspor mağlubiyetinin ardından istifa etmişti.

26 Ekim 2007'de Ziya Doğan'ın istifasının ardından ligin 11. haftasındaki Ankaraspor maçıyla Trabzonspor’da göreve başlayan Ersun Yanal, 555 gün bordo mavili takımın başında kalmıştı. Bordo mavililer, Yanal yönetiminde 53'ü lig ve 9'u Türkiye Kupası olmak üzere toplam 62 maça çıktı. Bu maçlarda 30 galibiyet, 20 mağlubiyet ve 12 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, Yanal yönetiminde ligde oynadığı 53 maçta ise sahadan 28 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan Ersun Yanal’ın, yarın Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Yanal’ın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yapacağı son görüşmenin ardından da resmi sözleşmeye imza atması planlanıyor. Bir aksilik çıkmadığı taktirde Yanal, akşam saatlerinde yapılacak antrenmanda takımın başında olacak.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER